Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πακιστανός είχε «ανοίξει» 18 αυτοκίνητα στην Αθήνα

 Είχε «ανοίξει» 18 αυτοκίνητα στην ΑθήναΟ φόβος και ο τρόμος είχε γίνει ένας 31χρονος Πακιστανός για δεκάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α Αμαρουσίου, στο παρκινγκ του άλσους Συγγρού στο Μαρούσι, να προσπαθεί να παραβιάσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων όπως κινητά τηλέφωνα, ρολόγια χειρός, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, εργαλεία, ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, δελτία ταυτότητας, άδειες οδήγησης κτλ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις αυτοκινήτων σε πολλές  περιοχές  του Νομού Αττικής και τους θερινούς μήνες σε παραθεριστικούς προορισμούς.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων εκ των οποίων 10 στο χώρο στάθμευσης του άλσους Συγγρού στο Μαρούσι, 3 στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, δύο στη Λ. Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, μία στον Άλιμο, μία στα Ιλίσια και μία στην παραλία Αγκάλη στην Πάρο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες ς αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.