Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ : Δύο χρόνια μετά την "νεκρανάσταση" του χιλιανού λαθρομετανάστη

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ εδραιωνόταν στην εξουσία, με τα γνωστά πολυπολιτισμικά συνθήματα και εκδηλώσεις λατρείας και αφοσίωσης προς τους (λαθρο)μετανάστες.

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο (τότε) υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, προσέφερε αστυνομικούς ως ανθρωποθυσίες στον βωμό της πολυπολιτισμικότητας, για να εξευμενισθούν τα οργισμένα πνεύματα της Αλ Σαλέχ και των λοιπών δημοκρατικών-προοδευτικών
δυνάμεων

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο λαθρομετανάστης PEDRO NAVARRO, κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως για πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία και άλλα αδικήματα, προσπαθώντας να αποδράσει επεχείρησε να πνίξει και τραυμάτισε αστυνομικό φρουρό.

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο εκλεκτός αυτός λαθρομετανάστης επικαλούμενος βασανιστήρια στα οποία δήθεν υπεβλήθη στο ΑΤ Ακροπόλεως, ζήτησε να εξετασθεί από ιατροδικαστή.

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε αμέσως και ο χιλιανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου ανήμερα πρωτοχρονιά, σε χρόνο και με οργάνωση που θα ζήλευαν ακόμα και στην FORMULA1, εμφανίστηκε κάποιος ιατροδικαστής. Όμως ο χιλιανός δεν μιλούσε καμία ξένη γλώσσα, πλην της μητρικής του, τα ισπανικά. Έτσι, εντελώς συμπτωματικά, ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε μιλούσε άριστα τα ισπανικά!!!! Και διαπίστωσε τον θάνατό του!!!

Όλο το συμβάν με επίσημα έγγραφα :
http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_6079.html
http://filotimia.blogspot.com/2010/09/pedro-navarro.html
http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_4357.html

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο νεκρός χιλιανός λαθρομετανάστης…. αναστήθηκε !!! και έφυγε ανενόχλητος από το Γενικό Κρατικό, όπου «ενοσηλεύετο» φρουρούμενος, για διάφορες εγκληματικές πράξεις. http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που οι αστυνομικοί φρουροί του ΑΤ Ακροπόλεως ετέθησαν σε διαθεσιμότητα … για βασανισμό κρατουμένου.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι αστυνομικοί παραμένουν σε διαθεσιμότητα, ενώ ο φυγόδικος χιλιανός λαθρομετανάστης, κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν εμφανίζεται στα δικαστήρια προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, ενώ η αστυνομία δεν μπορεί να τον εντοπίσει επειδή είναι «αγνώστου διαμονής».

Όμως, όποιος θέλει μπορεί να τον συναντήσει στα φανάρια, πίσω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, να κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με κορίνες, μαζεύοντας χρήματα από τους οδηγούς.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η Ελλάδα κατάντησε το πολυπολιτισμικό πτυελοδοχείο της οικουμένης.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο κ. Χρυσοχοΐδης με δηλώσεις του στο MEGA και τον ΣΚΑΪ, ομολόγησε ότι η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διέλυσε την Ελλάδα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που ήταν και είναι στέλεχος και γρανάζι της διαλυτικής μηχανής του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι η ομολογία της αποτυχίας τον εξαγνίζει και τον αποδίδει άμωμο και άσπιλο στην πολιτική σκηνή αλλά και στην κοινωνία.

Όμως πλανάται πλάνην οικτράν.
Ας βρει λοιπόν στήριξη στις πολιτικές φιλοδοξίες του, από τον χιλιανό εγκληματία – λαθρομετανάστη και τους ομοίους του.

Οι ευρισκόμενοι σε διαθεσιμότητα, άνεργοι αστυνομικοί, όπως και οι πολίτες δεν τρώνε ούτε κουτόχορτο ούτε δηλώσεις μετανοίας.
Α.Α.

filotimia