Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Μεσσηνία




lathrometanastesΗ περιοχή στέλνει SOS στους αρμόδιους στην Αθήνα, οι οποίοι αδιαφορούν 

Σε πεδίο μάχης μετατρέπουν συχνά-πυκνά οι αλλοδαποί τις πόλεις και τα χωριά της ελληνικής επικράτειας. 

Αλλοδαποί και συγκεκριμένα Βούλγαροι και Αλβανοί (οι οποίοι έχουν τις τελευταίες ημέρες σπάσει κάθε ρεκόρ παραβατικότητας και δεκάδες εξ αυτών συλλαμβάνονται καθημερινά για κακουργήματα), συνεπλάκησαν σε καφενείο στην Αριστομένη Μεσσηνίας. 

Η σύρραξη ξεκίνησε όταν 37χρόνος Αλβανός διαπληκτίστηκε με 33χρονο Βούλγαρο. Πάνω στον καυγά, βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άλλος Βούλγαρος, ο οποίος μαχαιρώθηκε στην κοιλιά, ενώ άλλοι δύο ομοεθνείς του, κατέληξαν και αυτοί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με τραύματα από μαχαίρια στα πόδια.

Η συμπλοκή η οποία ξεκίνησε μέσα στο καφενείο γενικεύτηκε, με αλλοδαπούς να καταφτάνουν τρέχοντας για να συνδράμουν τους ομοεθνείς τους. Πολλοί ήταν οι Έλληνες που κινδύνευσαν. Εννέα αλλοδαποί, τρεις Αλβανοί και έξι Βούλγαροι, προσήχθησαν στο ΑΤ Μεσσήνης, το οποίο διενεργεί προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπλοκής.

Οι κάτοικοι της περιοχής όμως είναι ανάστατοι, κατηγορώντας τις αρχές για ολιγωρία. Στην Μεσσηνία, πολλοί είναι οι Βούλγαροι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την «ελευθέρας», όπως και οι Αλβανοί, σπεύδουν στην περιοχή προς αναζήτηση εργασίας. Οι δε τριβές μεταξύ των ομάδων αλλοδαπών στην περιοχή, όπως μας ενημερώνουν οι γηγενείς, είναι συνεχείς.

Την ίδια στιγμή στην Πύλο, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για απαγωγή ομοεθνή τους και ληστεία, σύσταση εγκληματικής ομάδας, απειλή, σωματικές βλάβες, εκβίαση, χρήση παράνομης βίας, οπλοχρησία και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Η παραπάνω συμμορία, συστηματικά απήγαγε και εκβίαζε Πακιστανούς. Τα ΑΤ στην ευρύτερη περιοχή έχουν ελλιπή επάνδρωση, την ώρα μάλιστα που τα κρατητήριά τους είναι γεμάτα αλλοδαπούς...
elkosmos