Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αλβανοί πλαστογράφοι χρέωναν δάνεια εκατομμυρίων σε ανυποψίαστους Έλληνες και ζούσαν μες στη χλιδή…

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα πανελλαδικώς, με την συχνότητα τέλεσης κακουργημάτων από αλλοδαπούς να αγγίζει ποσοστά-ρεκόρ, σε καθημερινή βάση. 

Ο ελληνικός λαός οδηγείται στην ανεργία, στην οικονομική και εθνική εξαθλίωση, ενώ η, κατά συνείδηση και προκλητική, ανθρωποκτόνoς νομοθεσία της ελλαδικής συγκυβέρνησης, συνδράμει τα μάλα στο έργο των σκληρά… εργαζόμενων αλλοδαπών κακοποιών.

Αυτά βλέπουν και βρίσκουν εύκολο «πάτημα» για κάθε παράνομη δραστηριότητα οι, αφειδώς προστατευόμενοι, αλλοδαποί εισβολείς, συστήνοντας σπείρες, συμμορίες και κυκλώματα. Και οι Έλληνες πολίτες να παίζουν κορώνα-γράμματα την ζωή τους και στην καλύτερη περίπτωση να καταληστεύονται.  

Ένα τέτοιο κύκλωμα, οικονομικής εξαπάτησης και … αλβανικής προελεύσεως εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Ποιες ήταν οι δραστηριότητες του; πλαστογραφίες, απάτες και υπεξαιρέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών. 

Οι μετέχοντες αλβανοί εταίροι, δύο άνδρες και μια γυναίκα (ηλικίας 40, 44 και 28 ετών, αντιστοίχως), πλαστογραφούσαν ταυτότητες υπαρκτών Ελλήνων πολιτών, και με τη χρήση τους προέβαιναν σε δοσοληψίες με τράπεζες, εκταμιεύοντας δάνεια, με εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων, αγοράζοντας πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ είχαν ενεργοποιήσει πολλές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας. Το ύψος της οικονομικής απάτης σε βάρος των ανυποψίαστων θυμάτων υπερβαίνει το ποσό των 450.000 ευρώ.

Ποσό, το οποίο… επενδύθηκε από τον 40χρονο αρχηγό της σπείρας με την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας. Κάτι που καταδεικνύει την προκλητική έλλειψη προστασίας των Ελλήνων και την διάτρητη και ελεγκτικά ανίκανη διοικούσα πολιτεία; 

Ότι το εν λόγω κύκλωμα δραστηριοποιείτο εν Ελλάδι από το 2006 και ότι ως δικαιολογία για το …πόθεν έσχες μέρους των εισοδημάτων του (των 253.000 ευρώ) εμφάνιζε βεβαιώσεις κερδών του ΟΠΑΠ για τα έτη 2006, 2007 και 2009.

Αναζητούνται ακόμη 11 άτομα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Σύντομα θα κυκλοφορούν πάλι ανάμεσά μας. Εξάλλου, λόγω εορτών, οι …φιλήσυχοι κακοποιοί κάνουν όλα όσα τους επιτρέπει η συνένοχος μνημονιακή συγκυβέρνηση, προκειμένου να προσπορίσουν τα προς το ζην. 

Εις βάρος, πάντα, της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής ηρεμίας των Ελλήνων πολιτών. Άλλωστε, εν όψει και της ψήφισης του ανθελληνικού (αντι)ρατσιστικού νόμου, το «αγκάθι» για τους πολιτικάντηδες δεν είναι οι αλλοδαποί εγκληματίες, αλλά οι  Έλληνες!