Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ζώντας τον εφιάλτη των αλλοδαπών κακοποιών όλη η Ελλάδα

Ως γνωστόν πλέον οι ομάδες κακοποιών λαθρομεταναστών αλωνίζουν στην Ελλάδα, κάνοντας ότι η καθεμία ξεχωριστά θεωρεί πιο «επικερδές» για να κερδοσκοπήσει πάντα εις βάρος του Έλληνα.


Βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με αποτρόπαια εγκλήματα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε. Εξαιτίας λοιπόν της αδιαφορίας του κράτους κάθε μέρα για τους Έλληνες καιροφυλαχτούν λαθραίοι έτοιμοι για βιασμούς, πορνεία, εμπόριο οργάνων ή ακόμα και κατά συρροή ληστείες.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της «συμμορίας της Μεσσηνίας» οι οποίοι λήστευαν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένα ζευγάρια. Χωρίς να σταματήσουν όμως, εισέβαλαν και στο σπίτι 51χρονου και για να του αποσπάσουν λίγα χρήματα και κοσμήματα, τον χτυπούσαν αλύπητα!!! Πραγματικά εγκλήματα άξια βαριάς ποινής, μόνο που στη χώρα μας περνούν πλέον απαρατήρητα και ατιμώρητα…

Εν τω μεταξύ άλλη μία συμμορία Αλβανών συνελήφθηκε στην Καλλιθέα, αφού διενεργούσαν αγοραπωλησίες όπλων. Στην κατοχή τους δε, βρέθηκαν πλήθος από διαρρηκτικά εργαλεία μαζί με εκατοντάδες κλοπιμαία, δείγμα ότι οι δράστες είχαν και χόμπι!!!!!

Άντε τώρα με τον νέο νόμο για την «αποσυμφόρηση» των φυλακών νέα και παλιά «μπουμπούκια» θα ξανασυναντηθούν, ελεύθερα, στο Γραικυλιστάν για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις business τους.