Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 85χρονη σε χωριό του Έβρου..Τρόμος στα χωριά παραμεθόριων περιοχών απο αδίστακτους αλλοδαπούς εγκληματίες.

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ… 

ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η FRONTEX ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!
 
Νεκρή με τραύματα στο κεφάλι βρέθηκε στο σπίτι της μία 85χρονη γυναίκα στην Ταύρη του Έβρου. Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε συγγενής της και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής που αποφάνθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία, που προκλήθηκε από αντικείμενο με το οποίο ο δράστης κατάφερε δυο θανατηφόρα κτυπήματα στο κεφάλι του θύματος.  

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή(ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, ενώ από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι το κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία.



Συγχωριανοί της, που ανησύχησαν γιατί δεν την είχαν δει χθες, ειδοποίησαν τους συγγενείς της και άνοιξαν την πόρτα. Την βρήκαν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένη στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, το πλέον πιθανόν… σφυρί!  Το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Ο θάνατος της 85χρονης προσδιορίστηκε χρονικά στο βράδυ της Δευτέρας, ενώ ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της παραβιάζοντας την πίσω πόρτα.


—————

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ “ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”:

“Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες

Απετράπη η είσοδος στη Χώρα σε δεκατρείς (13) περίπου μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν το Σάββατο (24-12-2011), το πρωί, στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων-Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Ερυθραίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, οι δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ…