Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου του ΟΠΑΠ.. ναι ναι ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου του ΟΠΑΠ Επικίνδυνος χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ο Αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο αντρών, στη λεωφόρο Σουνίου και στην Πετρούπολη. Βρίσκεται ήδη στις φυλακές Γρεβενών, μετά τη σύλληψή του για δολοφονία που είχε διαπράξει πέρυσι τον Μάϊο,στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Εκτός από τον φόνο αυτό, με θύμα 29χρονο Έλληνα, χθες διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας που είχε σημειωθεί πριν από δύο χρόνια στην Πετρούπολη, με θύμα 55χρονο υπάλληλο πρακτορείου του ΟΠΑΠ.

Ο δεύτερος φόνος εξιχνιάστηκε μετά τις αναλύσεις των πειστηρίων του εγκλήματος από τους ειδικούς της ΕΛΑΣ.Διαπιστώθηκε ότι και τα δύο εγκλήματα είχαν διαπραχθεί με το ίδιο όπλο, ένα πιστόλι τύπου Tokarev, των 7,62 χιλιοστών, το οποίο κατείχε ο συλληφθείς.

Το έγκλημα στην Πετρούπολη είχε σημειωθεί το απόγευμα στις 29 Δεκεμβρίου του 2009 από τον 26χρονο Αλβανό υπήκοο και έναν συνεργό του που αναζητείται.

Οι δράστες είχαν απειλήσει τον υπάλληλο του πρακτορείου και του είχαν ζητήσει τα χρήματα των ταμείων. Όταν ο 55χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, τον πυροβόλησαν δύο φορές εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.Στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Ο συνεργός του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου του ΟΠΑΠ
Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και δύο βολίδες από πιστόλι Tokarev διαμετρήματος 7,62χιλιοστών.
Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες που ακολούθησαν μετά τον φόνο, είχαν ριφθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο ο φυλακισμένος Αλβανός υπήκοος, είχε σκοτώσει τον 29χρονο στην παραλιακή λεωφόρο.

Για την πρώτη δολοφονία, στις 8 Μαίου πέρυσι, ο δράστης συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα και οδηγήθηκε στις φυλακές των Γρεβενών.

Όπως διαπιστώθηκε είχε σκοτώσει τον Έλληνα προκειμένου να τον εκδικηθεί γιατί είχε δημιουργήσει σχέση με την πρώην φίλη του!

Μάλιστα για να τον παρασύρει σε παγίδα έφτιαξε στο face book ψεύτικο προφίλ και με τη βοήθεια 23χρονης Βουλγάρας, έκλεισε μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ραντεβού με τον αντίζηλό του στο 40ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου όπου τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.


Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο δράστης είχε αιφνιδιάσει το θύμα του και το πυροβόλησε από κοντινή απόσταση,σε πάρκινγκ αυτοκινήτων της παραλιακής, χωρίς καν αυτό να προλάβει να αντιδράσει.