Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ… ΛΑΡΙΣΑ!

Όλα μας πάνε στραβά! Δε φτάνει που η οικονομία μας πάει κατά διαβόλου, ο κόσμος πεινάει και κρυώνει, έχουμε και την εισαγόμενη εγκληματικότητα, που καλά κρατεί. 

Χθες, λοιπόν, στην περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη μετά από μακρά και περιπετειώδη καταδίωξη και μάχη με τους αστυνομικούς, 24χρονος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών. Τι ακριβώς συνέβη; Αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλωρίνης αντελήφθησαν στα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, ότι ο 24χρονος Αλβανός παρέλαβε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από ομοεθνείς του. Τον ακολούθησαν και τον καταδίωξαν μέχρι τη… Λάρισα! Εκεί τον εγκλώβισαν, αλλά ο Αλβανός ναρκέμπορος τους επιτέθηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει και πάλι.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ κατάσχεσαν και τέσσερα δέματα με έξι κιλά και 272 γραμμάρια χασίς, που ετοιμαζόταν να ρίξει στην «αγορά».

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η τεράστια απόσταση που διήνυσαν οι αστυνομικοί καταδιώκοντάς τον. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί εξ’ αρχής μ’ έναν και μόνο πυροβολισμό στα λάστιχα του αυτοκινήτου του αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών. Έτσι θα έκαναν όλες οι αστυνομίες του κόσμου σε μια τέτοια περίπτωση.

Αλλά, ξέχασα, εδώ είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, δεν είναι παίξε-γέλασε. Στο πι και φι θα ξεσηκώνονταν οι κάθε λογής «προοδευτικοί» και οι αστυνομικοί θα ’βρισκαν και το μπελά τους από πάνω…