Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στο ψαχνό ρίχνουν οι λαθρομετανάστες!

Αλβανοί πυροβολούν αδιακρίτως με καλάσνικοφ – Πήραν τα όπλα και οι Πακιστανοί!

Δύο πανομοιότυπα «κινηματογραφικά» σκηνικά, απίστευτης εγκληματικής βίας, εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι με πρωταγωνιστές, για άλλη μια φορά, Αλβανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Το πρώτο συμβάν εκτυλίχτηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με 3 επιβάτες. Στον έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν, ο οδηγός αντί να σταματήσει πάτησε γκάζι, ενώ οι άλλοι δύο δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών. Οι κακοποιοί, καταδιωκόμενοι, αναγκάστηκαν να χωριστούν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εξ αυτών, ο οποίος αποδείχθηκε (και ουδεμία έκπληξις!) ότι ήταν Αλβανός. Οι λοιποί συνεργοί αναζητούνται καθώς, υπό την απειλή όπλου κατέβασαν (σκηνικό συνηθισμένο κατά παράδοση στην Ελλάδα) μία γυναίκα από το αυτοκίνητο της και διέφυγαν με αυτό.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή ανάμεσα στο Ακόντιο και Προσήλιο στη Χαιρώνεια Βοιωτίας, όταν σε επιχείρηση ελέγχου σε ΙΧ, αστυνομικοί της Ασφαλείας Λειβαδιάς δέχτηκαν τα καταιγιστικά πυρά των 4 επιβαινόντων πακιστανών. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δράστες και να ακινητοποιήσουν το όχημα. Οι δράστες, όμως, διέφυγαν, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν κλοπιμαία, που είχαν αφαιρεθεί από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή, οι ως άνω ασύλληπτοι αλβανοί και πακιστανοί εγκληματίες καθώς και οι εκατοντάδες συμμορίες των λαθροεισβολέων αλωνίζουν στην Ελληνική επικράτεια, πάνοπλοι με καλάσνικοφ, η χρήση των οποίων γίνεται αδιακρίτως και σε καθημερινή βάση. 

Περιστατικά, ενδεικτικά της αδιαφορίας των υπευθύνων, γι’ αυτήν την εθνοκτόνα κατάσταση, αρμοδίων υπουργών, της εσκεμμένης κατάντιας της αφρούρητης αυτής χώρας και της, ειρωνικά, ανύπαρκτης προστασίας των φορολογουμένων (και κορόιδων) Ελλήνων από τους ποινικά, και όχι μόνο, ” ευεργετημένους” λαθροεισβολείς εγκληματίες. Και έπονται χειρότερα!