Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κρυβόταν σε κατάληψη σχολείου ένας αλβανός από τους ληστές με τα καλάσνικοφ - 16χρονη Ελληνίδα στο αμάξι των ληστών

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικοφ που εισέβαλαν σε σπίτια και κακοποιούσαν γυναίκες.

 

Ο ένας αλβανός από τους αδίστακτους ληστές φέρεται να συνελήφθη σε σχολείο υπό κατάληψη στο Νέο Κόσμο, ενώ την ώρα της σύλληψης των άλλων δύο ληστών μαζί τους βρισκόταν και μια 16χρονη κοπέλα!

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, τουλάχιστον ως προς το τι έκανε ο αδίστακτος δράστης στο υπό κατάληψη σχολείο.

Σύμφωνα με το ένα σενάριο οι αστυνομικοί που ήταν στα ίχνη του τον ακολουθούσαν διακριτικά από τη Δάφνη όπου είχε εντοπιστεί αρχικά και τελικά τον συνέλαβαν στο προαύλιο του σχολείου στο Νέο Κόσμο όπου προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν τους αντιλήφθηκε.

Το δεύτερο σενάριο είναι εφιαλτικό. Σύμφωνα με αυτό ο αδίστακτος κακοποιός που δεν δίσταζε να εισβάλει σε σπίτια και να βιάζει γυναίκες ήταν από τους εξωσχολικούς που μπαινόβγαιναν με άνεση στο σχολείο, πληροφορίες λένε ότι ήταν από εκείνους που πρωτοστατούσαν (τις νυχτερινές ώρες) στην κατάληψη.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο και ο ρόλος της 16χρονης κοπέλας από την Ελλάδα που συνόδευε τους αδίστακτους Αλβανούς κακοποιούς την ώρα που οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν εντοπίζοντάς τους να οδηγούν το πολυτελές αυτοκίνητο της γυναίκας που κακοποίησαν βάναυσα στη Γλυφάδα.

Η κοπέλα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είχε σχέσεις με τον έναν από τους δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής τα στοιχεία δεν οδηγούν σε συμμετοχή της στις άγριες ληστείες.
πηγη newsit