Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν: Σε λούξ ξενοδοχείο με πισίνα οι λαθρομετανάστες

Σε λουξ ξενοδοχεία με πισίνες “φιλοξενούνται”, σύμφωνα με αποκαλύψεις, οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην χώρα μας μέχρι να γίνει η “ταυτοποίηση” τους και να μεταφερθούν, κατ’ εντολή κυκλωμάτων φυσικά, στις περιοχές των Αθηνών και άλλων μεγάλων πόλεων.
 
Έχουμε ήδη γράψει για τον πόνο που περιμένει τους Έλληνες με την τριπλή δεσμίδα μέτρων (φόρος στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, αφορολόγητο όριο στα 417 ευρώ το μήνα, εξίσωση ειδικού φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης). Με βάση αυτά κάποιος καλοπροαίρετος -  πλην αφελής φυσικά – θα έλεγε “δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία”, όμως η κυβέρνηση έρχεται ευθέως να τον διαψεύσει και να επιβεβαιώσει αυτό που τόσο καιρό λέμε, ότι δηλαδή πρόκειται για μια μετάγγιση χρήματος, από τους Έλληνες προς τις τράπεζες, τα αφεντικά της κυβέρνησης, την κυβέρνηση και τους λαθρομετανάστες.

Με την μελάνη να μην έχει στεγνώσει ακόμα σχετικά με την απόφαση του Ελληνικού (;;) κυνοβολίου για την ανέγερση του τζαμιού (με την ψήφο της “πατριωτικής” ΝΔ)και την δαπάνη εκατομμυρίων ευρώ για αυτό το σκοπό, έρχεται και μια άλλη είδηση να επιβεβαιώσει ότι “λεφτά υπάρχουν” (για τους λαθρομετανάστες). Σε λουξ ξενοδοχεία με πισίνες “φιλοξενούνται”, σύμφωνα με αποκαλύψεις, οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην χώρα μας μέχρι να γίνει η “ταυτοποίηση” τους και να μεταφερθούν, κατ’ εντολή κυκλωμάτων φυσικά, στις περιοχές των Αθηνών και άλλων μεγάλων πόλεων.

Περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ κόστισε στους Έλληνες φορολογούμενους η σχετική “φιλοξενία” μόνο για το έτος 2010 και πλέον, όποιος κρατάει λογαριασμό, μπορεί να φανταστεί το πόσο επιζήμια, οικονομικά, είναι η λαθρομετανάστευση. 

Αρκεί να προσθέσει τα στοιχεία για τις δαπάνες “φιλοξενίας”, τα στοιχεία για το παρεμπόριο, να φανταστεί το τζίρο του εμπορίου ναρκωτικών και της πορνείας και να θυμηθεί τα ρεπορτάζ για γιάφκες παραχάραξης χαρτονομισμάτων που στήνουν οι λαθρομετανάστες.

Δεν θα αναφέρουμε καν τους νεκρούς Έλληνες που ήδη μετράει η λαθροεγκληματικότητα, τις βιασμένες κοπέλες, την απειλή για την κοινωνική και φυλετική μας υπόσταση, αφού εκεί οι ζημιές είναι πραγματικά ανυπολόγιστες.

Ακολουθεί φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα ξενοδοχείου στο οποίο το Ελληνικό (;;) κράτος προωθούσε λαθρομετανάστες με λεφτά του Ελληνικού Λαού.