Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βρέθηκε σώα η Δέσποινα Τσαπρούνη, είχε εξαφανιστεί απο το σπίτι της και την κρατούσαν αφρικανοί λαθρομετανάστες όμηρο!

Σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καβαδά στον Άγιο Παντελεήμονα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και την αναζητούσε η αστυνομία, ενώ υπήρχε και μεγάλη κινητοποίηση μέσω Amber Alert και του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούσε συνεχώς το προφίλ της στο Facebook και σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη μπήκε το περασμένο Σάββατο στο λογαριασμό της από Ίντερνετ-καφέ στον Αγ. Παντελεήμονα.

Από εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί άρχισαν έρευνες πόρτα πόρτα στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε διαμέρισμα, όπου διέμεναν δώδεκα Αφρικανοί.

Την Τετάρτη, έγινε έφοδος, ωστόσο οι αλλοδαποί που έμεναν στο διαμέρισμα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής συνελήφθησαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 30χρονος από το Κονγκό, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. Οι υπόλοιποι κατηγορούνται για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.