Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δύο ακόμα συμπατριώτες μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με σφυρί από αλλοδαπό (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) πριν λίγη ώρα στην συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου. 

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων Ελλήνων πρέπει να δέχθηκε επίθεση στο σπίτι τους και αυτή την ώρα μεταφέρονται με ασθενοφόρο στον Ερυθρό καθώς έχουν τραύματα και στο κεφάλι.


Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έλεγχο, η εγκληματικότητα είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα θέματα της καθημερινής ατζέντας, αφού μας έχουν γίνει συνήθεια η αιματηρές ληστείες ή ακόμη και οι ληστείες μετά φόνου.

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό είχαμε λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί όταν δύο(?) αδίστακτοι αλλοδαποί ληστές φορώντας κουκούλες εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου σε πολυκατοικία όπου βρίσκεται επί της λεωφόρου Γ’ Σεπτεμβρίου, όπου διέμενε ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς η 69χρονη ένοικος του διαμερίσματος, δύο δράστες με μία «καταδρομική» επιχείρηση ανέβηκαν στον 6ο όροφο, εισδήλθαν απο ένα παράθυρο στο διαμέρισμα, και αφού χτύπησαν με αιχμηρά αντικείμενα, αυτήν στο σώμα και τον 70χρονο άντρα της στο κεφάλι, πήραν χρήματα και τιμαλφή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα στην θέα του αιμόφυρτου συζύγου της, έντρομη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια, κάτι που εξανάγκασε τους ληστές να φύγουν βιαστικά.

Εν συνεχεία αιμόφυρτη η γυναίκα κατέβηκε στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια, εκεί την εντόπισαν διερχόμενοι και κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ τα οποία έσπευσαν άμεσα προς βοήθεια. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος και οι άνδρες του ΕΚΑΒ έδωσαν αγώνα για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ εν συνεχεία διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την αστυνομία.
Οι Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την Γ' Σεπτεμβρίου στη συμβολή της με την οδό Πιπίνου και ερευνούν τους κάδους και το διαμέρισμα στο οποίο βρήκαν αιμόφυρτο τον άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αξιωματικών της Ασφάλειας κίνητρο ήταν η ληστεία, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ενώ υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες κάνουν λόγο για μόνο έναν αλλοδαπό δράστη

Γεγονός είναι πως η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει αρχίσει να γίνεται εντελώς ανεξέλεγκτη, και πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν άμεσα και δραστικά μέτρα.

Στα αποκλειστικά πλάνα που δημοσιεύει  ιστοσελίδα φαίνεται ξεκάθαρα η δολοφονική πρόθεση του δράστη, που δε δίστασε να χτυπήσει με σφυρί στο κεφάλι έναν άνθρωπο 79 ετών και αμέσως μετά να τραυματίσει σοβαρά την 69χρονη σύζυγό του.




Σημειώστε ότι το νέο κρούσμα βίας έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη απο λαθρομετανάστες.