Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων και αλλοδαπών κατά ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ο ρόλος που παίζουν σε αυτή τη χώρα οι λεγόμενοι κουκουλοφόροι και αναρχικοί. 

Πριν λίγες ώρες άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στο παραεμπόριο-λαθρεμπόριο αλλοδαπών σε ένα από τα πλέον περίλαμπρα σημεία των Αθηνών, έξω από το Πανεπιστήμιο, στην πλέον κεντρική λεωφόρο της Αθήνας. Αμέσως στο πλευρό των αλλοδαπών, που με το λαθρεμπόριό τους είναι υπεύθυνοι για το κλείσιμο πολλών καταστημάτων και την ανεργία πολλών χιλιάδων Ελλήνων, έσπευσαν από το περίφημο άσυλο της Νομικής, με λοστούς και καδρόνια “προοδευτικοί νεαροί”, οι οποίοι στην συνέχεια ανενόχλητοι επέστρεψαν στο άσυλο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. 

Για το θέμα μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ο δήμος Αθηναίων:


Αθήνα, 10 Ιουνίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για επίθεση κατά δημοτικής αστυνομίας :
Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων κατά δημοτικών αστυνομικών που πραγματοποιούσαν επιχείρηση περιορισμού του παραεμπορίου, χτες το βράδυ, στην οδό Ακαδημίας, απέναντι από τη Νομική σχολή.

Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους ότι η πόλη ούτε αντέχει ούτε ανέχεται εστίες ανομίας και παραβατικότητας. Η δημοτική αρχή έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικό έργο στον τομέα της πάταξης του παραεμπορίου και θα εντείνει τις προσπάθειες, όπου χρειάζεται, σε συνεργασία με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.