Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ":ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ!


Παρακαλούμε,διαβιβάστε το στους "αγανακτισμένους",μπας και το θέσουν οι μεν (κάτω) στη "συνέλευση",οι δε (πάνω) στα "υπερπατριωτικά" τους...αιτήματα:

Δεν μπορούμε πια να κυκλοφορήσουμε πουθενά. Ούτε μέσα στα σπίτια μας.  
 
Σήμερα το μεσημέρι στα Πατήσια 3 μαύροι έκλεψαν μέσα στη πολυκατοικία τη μάνα μου. Την έριξαν κάτω και της άρπαξαν τη τσάντα της. 
 
Ευτυχώς που δεν τη χτύπησαν παραπάνω δηλαδή. Εκεί φτάσαμε. Να λέω Δόξα τω Θεώ που δεν της έκαναν μεγάλη ζημιά ή δεν τη σκότωσαν όπως τις προάλλες τον άτυχο Μανώλη. Η αστυνομία βέβαια είχε προ καιρού με επίσημο έγγραφο προτρέψει τις γυναίκες να μην κυκλοφορούν μόνες στο κέντρο της πόλης λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας. 
 
Αλλά μέσα στο σπίτι μας ρε παιδιά; Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα. Φεύγεις από το σπίτι και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις πίσω. Στο τέλος δηλαδή τι θα γίνει; Θα αναγκαστούν οι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να οργανώσουν πολιτοφυλακές και να βγαίνουν οι γνωστοί υπερασπιστές των ''ανθρωπίνων δικαιωμάτων'' να λένε για ρατσισμούς και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και το ανθρώπινο δικαίωμα να κυκλοφορείς με ασφάλεια δεν υπάρχει.

Τα περιστατικά είναι εκατοντάδες καθημερινά και η κατάσταση ανεξέλεγκτη. Όλοι ξέρουμε πως η αστυνομία λίγα πράγματα μπορεί να κάνει. Αλλά εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε πια να το ανεχτούμε άλλο. 
 
Δεν μπορούμε να ζούμε με τον τρόμο και απλά να παρακαλάμε να μην τύχει σε εμάς. Γιατί πλέον είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να αντιδράσουμε.

Αναγνώστης
 
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως:ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!
Πάρτε το χαμπάρι,όσοι ακόμα φωνάζετε μόνο για το μισθουλάκο ή τη θεσούλα σας στο Δημόσιο!

Όταν μπαίνουν οι εγκληματίες αλλοδαποί στα σπίτια μας να μας σφάξουν,δεν έχει νόημα καμία άλλη συζήτηση!

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ,οι καταστάσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες,μιας και οι κάτοικοι-θύματα δεν θα περιοριστούν σε...μούτζες,αλλά ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ! πηγη