Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

Αθίγγανοι έχουν εισβάλλει στο δάσος της Ηγουμενίτσας και μαζεύουν τα σίδερα από τα γκρεμισμένα παραπήγματα των μεταναστών. Και όχι μόνο σίδερα, αλλά και άλλα αντικείμενα.

Αφού τα επιλέγουν, τα κατεβάζουν στο δρόμο και τα φορτώνουν σε φορτηγάκια.

Στο μεταξύ αντίδραση εκδηλώνεται από τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας στην πρόθεση "Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων" να ξαναφέρουν λαθρομετανάστες.. εφόσον οι ίδιοι το θέλουν, στο δάσος της Ηγουμενίτσας.


Ένας Ηγουμενιτσιώτης έγραψε σχετικά:
"Διαβαζω οτι καποιες ΜΚΟ αγνοουν την απόφαση του Κρατους και θελουν να γυρίσουν οι αλλοδαποί στους καταυλισμούς στην Ηγουμενίτσα... Αυτό ειναι εγκλημα κατα του Ελληνικου λαου και σαν τετοιο θα επρεπε να αντιμετωπιζεται.

Το ξηλωμα των παρανομων καταυλισμων ηταν μια αποφαση του κρατους συμφωνη με τη λαικη εντολη.

Ο Ελληνικος λαος εχει πολλακις δειξει ποια ειναι η θεση του στο μεταναστευτικο. Αυτες οι μειοψηφιες που αγνοουν τη λαικη βουληση και επιβαλλουν τις δικες τους επιθυμιες ειναι εχθροι της δημοκρατιας. 

Δε γνωριζουμε τι κρυβεται πισω απο τις συγκεκριμενες ΜΚΟ αλλα εχουν βγει πολλα στη φορα κατα περιοδους (αραβες δουλεμποροι που κερδιζουν απο τους λαθρομεταναστες, πρακτορες που επιθυμουν την αποδομηση του συστηματος κλπ). Το προβλημα ειναι οτι το κρατος και ο κοσμος αντιμετωπιζουν πολλες φορες με ανεκτικοτητα τις ΜΚΟ γιατι οι τελευταιες προβαλλουν το προσωπειο του ανθρωπισμου.

Ειναι προφανες ωστοσο οτι οσο περισσοτεροι λαθρομεταναστες ερχονται τοσο περισσοτερα προβληματα θα δημιουργουνται και για τους Ελληνες και για τους ιδιους. Αν θελουμε να ειμαστε ανθρωπινοι με το μεταναστη πρεπει η μεταναστευση να ειναι ελεγχομενη.

Η Ελλαδα εχει δεχτει εναν τεραστιο αριθμο αλλοδαπων και ο κινδυνος της εθνολογικης μας αλλοιωσης ειναι αμεσος. Νομιζω πως οσοι δεν επιθυμουμε κατι τετοιο (και πιστευω οτι ειμαστε οι περισσοτεροι) πρεπει να ξεπερασουμε τα στερεοτυπα που εχουν διαμορφωθει τα τελευταια χρονια στη χωρα και να αντιδρασουμε στη δικτατορια των ΜΚΟ (δε μιλαω φυσικα για βια και ακροτητες).

Θα ειναι ενας αγωνας ιερος οχι μονο υπερ του Έθνους αλλα και υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων...".
πηγη