Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΒΙΣΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥΣ


*** Κι άλλη φιάλη υγραερίου έσκασε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε με προέγκριση. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, που ανήκε σε αλλοδαπούς. 

Απ' ό,τι γνωρίζουμε, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης, ενώ είχε πάρει την προέγκριση, δεν φρόντισε εντός του προβλεπόμενου τριμήνου να καταθέσει τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να λάβει την τελική άδεια. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική των αλλοδαπών καταστηματαρχών, που αποφεύγουν έτσι να περάσουν τον έλεγχο της Πολεοδομίας, της Πυροσβεστικής και των άλλων δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, αφού τα μαγαζιά τους στο σύνολό τους δεν πληρούν ούτε τις ελάχιστες προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας.

*** Δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει, υπό τις ευλογίες των «προοδευτικών», το
εγκαταλειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Επτανήσου. Και σαν να μην έφτανε η δυσωδία που αποπνέει η γύρω περιοχή, αφού το κτίριο έχει καταντήσει ένα τεράστιο αφοδευτήριο και όπως λένε οι κάτοικοι και στέκι ναρκωτικών, έχουμε και λαθραία μεταφορά νερού, που το πληρώνουν οι δημότες, προκειμένου να μη διψάσουν οι καταληψίες. 

Πριν από λίγες μέρες μια «ανθρώπινη αλυσίδα» Ελλήνων (αυτών που θέλουν πολυφυλετική τη χώρα) και λαθρομεταναστών είχε σχηματιστεί και μετέφερε μπιτόνια νερό στο συγκεκριμένο κτίριο. Ξέρει μήπως κάτι γι' αυτό η κ. Ελένη Βήχου ή η πρόεδρος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Χριστίνα Βασιλείου;

το παρόν