Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ....


Ακόμα και οι τηλεπατριώτες του ΛΑΟΣ φοβούνται να αναφέρουν στις χιλιάδες οικονομικές εκπομπές στην TV πως ο πρώτος λόγος της πτώχευσης της χώρας μας είναι η λαθρομετανάστευση και συνεπώς μόνο όταν λυθεί το πρόβλημα αυτό θα σωθεί και η χώρα.

Η λαθρομετανάστευση μας κοστίζει κάθε χρόνο περί τα 60 δις ευρώ.

Πάνω από 20 δις φεύγουν κάθε χρόνο μαύρα και αφορολόγητα για τις χώρες των λαθρομεταναστών!
Πάνω από 20 δις μας κοστίζει η εντελώς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η δωρεάν παιδεία των λαθρομεταναστών!
Πάνω από 10 δις μας κοστίζει κάθε χρόνο το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών και το διαφυγόν κέρδος από τις ελληνικές επιχειρήσεις εξαιτίας της παρουσίας και της παράνομης δραστηριότητας των λαθρομεταναστών στην χώρα...
Πάνω από 10 δις μας κοστίζουν οι παράνομες συντάξεις, τα επιδόματα απορίας, ενοικίου, ανεργίας και η μαύρη εργασία των λαθρομεταναστών!

Το Ελληνικό κράτος πληρώνει 60 δις κάθε χρόνο για δάνεια, και παράγει 60 δις συνολικά που τα δίνει  στην ουσία στους λαθρομετανάστες και δανείζεται επιπλέον για να πληρώνει τους δανειστές και τις υποχρεώσεις του σε μισθούς συντάξεις κλπ.. Εάν δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες το Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις των δανείων της και βέβαια ποτέ δεν θα φτάναμε στο ΔΝΤ ούτε στην πτώχευση και τον αφανισμό των Ελλήνων πολιτών που τώρα καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα όλων των προδοτικών κυβερνήσεων από το 81 μέχρι σήμερα.

Και όμως, κανείς δεν τα αναφέρει αυτά, ούτε καν οι "πατριώτες" του ΛΑΟΣ....Όλοι τους είναι προδότες, ψεύτες και απατεώνες, μη μασάτε και μη παίζετε τα παιχνίδια τους. Εάν όμως νομίζει κανείς από αυτούς  πως θα γλιτώσει το νέο Γουδί, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος...