Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Φέρνουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στο ελληνικό! Κάνουν τη ζωή μας κόλαση!


Η κυβέρνηση αποφάσισε να ιδρύσει δύο Κέντρα Υποδοχής και Κράτησης Παράνομων Αλλοδαπών στο Ελληνικό!


Αποφάσισε να μεταφέρει πολλούς από τους εγκληματίες που μαστίζουν το κέντρο της Αθήνας, στα σπίτια και τις γειτονιές μας! Να φέρει το φόβο και τον τρόμο στις ζωές μας!

Αποφάσισε να φέρει στο Ελληνικό ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράνομους αλλοδαπούς, για να ανακουφίσει το κέντρο και να κάνει κόλαση τις δικές μας ζωές!

Όσα φριχτά βλέπαμε ως τώρα στη τηλεόραση, γίνονται εφιαλτικό κομμάτι της ζωής μας!
Ο Δήμαρχος Κορτζίδης, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα, δεν αντιδρά καθόλου και αποδέχεται αυτό το έγκλημα που καταστρέφει μια για πάντα την πόλη του Ελληνικού!
Οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, προκειμένου να μη δυσαρεστήσουν τους κ.κ. Παπανδρέου και Παπουτσή, σιωπούν και σφυρίζουν αδιάφορα!

Είναι όμως η δική μας ασφάλεια που διακυβεύεται πλέον! Είναι τα δικά μας παιδιά που δεν θα ξανατολμήσουν να κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους του Ελληνικού και της Αργυρούπολης! Είναι η δική μας ποιότητα ζωής που υποβαθμίζεται αισχρά για πάντα! Είναι τα δικά μας σπίτια που χάνουν οριστικά την αξία τους! Όλα τα νότια προάστια μετατρέπονται σε ένα απρόσιτο γκέτο!
Η κυβέρνηση κλείνει σχολεία, απολύει Έλληνες και παράλληλα χτίζει φυλακές για παράνομους αλλοδαπούς!

Ξεκινάμε ΑΜΕΣΑ τη συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας. Οι πολίτες μπορούμε να πετύχουμε αυτό που οι εκλεγμένοι στο Δήμο μας αποφεύγουν να κάνουν!!


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Το Ελληνικό ΔΕΝ είναι Σπιναλόγκα!
Το Ελληνικό ΔΕΝ είναι Μακρόνησος!
Οι ζωές μας ΔΕΝ είναι αμελητέες έννοιες!
Κανείς δεν θα παίξει με τη ζωή μας και τα παιδιά μας!
Λέμε ΟΧΙ στα Κέντρα Υποδοχής και Κράτησης Παρανόμων Αλλοδαπών στο Ελληνικό!
Η ζωή μας δεν είναι για πέταμα!


Αναγνώστης