Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κατά της 21:00 το βράδυ, περνούσα από την Πανεπιστημίου στο ύψος της πλατείας Κοραή, απέναντι δηλαδή από το Πανεπιστήμιο όπου έχουν κατασκηνώσει οι υποτιθέμενοι Αφγανοί "πολιτικοί πρόσφυγες". 

Εκείνη την ώρα 15 περίπου Αφγανοί άρχισαν να επιτίθενται σε 3 άλλους λαθρομετανάστες "πολιτικούς πρόσφυγες". 


Οι 2 από τους 3 Πακιστανούς λαθρομετανάστες πέρασαν τον δρόμο (με κίνδυνο να τους πατήσουν τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν την Πανεπιστημίου με αρκετή ταχύτητα) κατευθυνόμενοι προς την αστυνομική δύναμη που βρίσκεται δίπλα στον Παπασωτηρίου και φυλάει μια τράπεζα (ή κάτι τέτοιο) τρέχοντας για να σωθούν από τους Αφγανούς που τους κυνηγούσαν.

Τον έναν τον Πακιστανό από τους τρεις, τον έπιασαν και τον έριξαν μέσα στο συντριβάνι στα προπύλαια (πίσω από τις σκηνές που έχουν στήσει) προσπαθώντας να τον πνίξουν ενώ δύο από αυτούς τους "πολιτικούς πρόσφυγες" κρατούσαν δύο καδρόνια και τον "έχριζαν ιππότη". 


Οι αστυνομικοί που ήταν απέναντι, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι γίνεται ενώ ο Πακιστανός είχε ήδη "χειροτονηθεί και χρισθεί ιππότης" με τα καδρόνια να μην σταματάνε γύρο από τον ώμο του, αλλά να πέφτουν με δύναμη όπου έβρισκαν. Τρεις από τους Αφγανούς κρατούσαν τα πόδια του Πακιστανού έξω από το συντριβάνι, ενώ το σώμα του ήταν μέσα σε αυτό και οι άλλοι 2 Αφγανοί με τα καδρόνια δοκίμαζαν εάν το ξύλο από τα καδρόνια άντεχε...

Εάν δίνουμε πολιτικό άσυλο σε τέτοιους "πολιτικούς πρόσφυγες" σωθήκαμε... Θα γεμίσει η Ελλάδα με εν δυνάμει δολοφόνους...

Αναγνώστης