Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Βεντέτα Αλβανών στο κέντρο της Αθήνας - Σκότωσαν το φίλο του και εκείνος το θείο του δολοφόνου

Σκότωσαν τον φίλο του και εκείνος σκότωσε τον θείο του δολοφόνου. Δύο νεκροί με διαφορά μιας ώρας, στις 10 Ιουλίου 2010, είχε ως αιτία των διαπληκτισμό που είχαν δύο παρέες Αλβανών, μέσα σε μπαρ της Αθήνας.

Ο 27χρονος «αρχηγός» της μία ομάδας κάλεσε ενισχύσεις, τρεις ομοεθνείς του, κάτι που ο 26χρονος αντίπαλος «αρχηγός», έμαθε και έστησε καρτέρι θανάτου μαζί με έναν 33χρονο.

Στις 07:45, στον παράδρομο της Λ. Κηφισού στο Περιστέρι, προσέγγισαν με μοτοσυκλέτα το αυτοκίνητο των «ενισχύσεων» της αντίπαλης ομάδας και πυροβόλησαν 4-5 φορές εναντίον των επιβατών σκοτώνοντας επί τόπου έναν 24χρονο από την Αλβανία.


Ο 27χρονος που δεν επέβαινε στο συγκεκριμένο όχημα, έμαθε τη δολοφονία του φίλου του και μία ώρα στις 08:45, πήγε σε περίπτερο της οδού Αχαρνών 252, στον Αγ. Παντελεήμονα και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του, έναν 40χρονο από την Αλβανία, θείο του δολοφόνου του φίλου του, πυροβολώντας τον μία φορά στο πρόσωπο.

Τρεις μήνες αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου 2010, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο δράστη στη περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, πράξεις που έγιναν στις 19 Δεκεμβρίου 2009, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε βάρος ανδρών από την Αλβανία. Σε βάρος των άλλων δύο αλλοδαπών, εκδόθηκαν Εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.