Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Χαροπαλεύει κοσμηματοπώλης στα Κ.Πατήσια - Αλλοδαποί κλέφτες τον πυροβόλησαν μέσα στο μαγαζί του με 3 σφαίρες στο λαιμό!


- Αιμόφυρτος ο κοσμηματοπώλης καλούσε σε βοήθεια

- "Βράζει" η γειτονιά - Οργή των κατοίκων για την εγκληματικότητα


Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος μεταφέρθηκε κοσμηματοπώλης που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ με τρείς σφαίρες στο λαιμό λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μέσα στο μαγαζί του στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες 2 άνδρες, πιθανότατα αλλοδαποί, έσπασαν το τζάμι του κοσμηματοπωλείου, μπήκαν μέσα και τον πυροβόλησαν χωρίς δισταγμό τρείς φορές!

Ο άτυχος άνδρας κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε λίγα λεπτά αργότερα έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Τραγική ειρωνεία οτι πριν από λίγα χρόνια επίθεση με μαχαίρι είχε δεχθεί σε κοσμηματοπωλείο που είχε εκεί κοντά και ο πατέρας του θύματος.







Το περισατικό συνέβη στις 13.38 σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ευγενίου Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε αρχικά σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», καθώς έχει δεχθεί τρεις σφαίρες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Σωτηρία».

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.