Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μεθυσμένοι μαροκινοί λαθρομετανάστες βρίσκονται ταμπουρωμένοι με μαχαίρια και σπαθιά σε σπίτι στην Καλλιθέα

Μια περίεργη όσο και επικίνδυνη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Καλλιθέα εδώ και μερικές ώρες. Δυο Μαροκινοί λαθρομετανάστες είναι ταμπουρωμένοι μέσα σε σπίτι.

 

Δέκα περιπολικά έχουν ζώσει το σπίτι και οι αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν τους δύο άνδρες να βγουν και να παραδοθούν, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει σταθεί αδύνατο καθώς είναι και οι δύο μεθυσμένοι.

Όλα ξεκίνησαν κάποια στιγμή χθες τη νύχτα. Οι δυο Μαροκινοί είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι στο οποίο μένει ένα συγγενικό τους ζευγάρι.

Το ζευγάρι τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι. Οι δυο άνδρες, ήδη από τότε σε κατάσταση μέθης, αντέδρασαν και άρπαξαν ένα μαχαίρι και ένα μικρό παραδοσιακό σπαθί που υπήρχε στο σπίτι.

Κράτησαν όμηρο τη γυναίκα ολόκληρη τη νύχτα. Το πρωί την άφησαν ελεύθερη και από τότε παραμένουν ταμπουρωμένοι μέσα στο σπίτι!



σχόλιο: ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"  ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!