Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πολύ κοντά στους δολοφόνους των δύο αστυνομικών η ΕΛ.ΑΣ. Ρωσοπόντιοι, Ρουμάνοι και αλβανοί τα μέλη της σπείρας. Οι δύο είχαν βγέι με άδεια απο την φυλακή και δεν επέστρεψαν ποτέ!!


Πολύ κοντά στους δολοφόνους η ΕΛ.ΑΣ.Πολύ κοντά στα ίχνη των αδίστακτων δραστών που στην κυριολεξία εκτέλεσαν τους δύο αστυνομικούς στην περιοχή του Ρέντη, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. τα ευρήματα στο εσωτερικό του οχήματος που είχε εντοπιστεί στο Ίλιον και είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι τις 8/2, αποκάλυψαν την ταυτότητα ενός εκ των δραστών, μετά από ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ωστόσο, η σύγκριση των στοιχείων DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρέθηκαν μετά τη συμπλοκή του Ρέντη "καταδεικνύει" ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που καταδίωκαν το απόγευμα της 1/3 οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει πρόκειται ότι πρόκειται για αδίστακτο κακοποιό από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με έντονη εγκληματική δράση, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ύστερα από έρευνα αστυνομικών τον Δεκέμβριο του 2010.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε συστήσει μαζί με άλλους τέσσερις συμμορία σκληρών κακοποιών.

Ο πυρήνας της δολοφονικής ομάδας αποτελείται από τρεις μετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Τη σπείρα συμπληρώνουν ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος. Ευθύνονται για “πάμπολλες χαμηλού οικονομικού ενδιαφέροντος ληστείες σε όλο το λεκανοπέδιο”.


Το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στους δύο από τους τρεις "ελληνοπόντιους." Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς. Και οι δύο είχαν βρεθεί πίσω απ' τα κάγκελα της φυλακής όμως σε μια άδεια που πήραν δεν επέστρεψαν ποτέ.!!

Ειδικά ο ένας, ο οδηγός στην περίπτωση του μακελειού στο Ρέντη, θεωρείται αδίστακτος και επικίνδυνος. “Εκπαιδευμένος δολοφόνος” όπως δείχνει η δράση του καθώς δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο, κατέβασε το τζάμι, έβγαλε το καλάσνικοφ και έριξε 23 σφαίρες εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι οκτώ από αυτές βρήκαν στόχο.

Για τους δύο δραπέτες οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πάντα. Φαίνεται ότι έχουν σχηματίσει όμως άποψη και για το ποιοι είναι οι υπόλοιποι με βάση το παρελθόν τους αλλά και τις πληροφορίες από τις ληστείες που έχουν διαπράξει και τώρα μετά το μακελειό συνέθεσαν σαν ένα παζλ.

Ήδη σε δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι έφτασαν μια ανάσα από τη σύλληψή τους μετά το μακελειό. Οι πληροφορίες λένε ότι και τις δύο φορές σύμανε συναγερμός στα ΕΚΑΜ που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι κακοποιοί δεν θα παραδοθούν εύκολα, ειδικά μετά τη διπλή δολοφονία αστυνομικών.

Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη σύλληψη της συμμορίας των δολοφόνων, ακόμη και η δίωξη ναρκωτικών.

Πρόκειται για μια γιγαντιαία επιχείρηση συγκέντρωσης πληροφοριών ώστε να εντοπιστεί έστω ένα ίχνος τους. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όπως κατάφεραν να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία και να φτάσουν στο “οργανόγραμμα” της σπείρας έτσι θα μπορέσουν να φτάσουν και στους ίδιους.




ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΥΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?