Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τρεις συμμορίες αλλοδαπών στο στόχαστρο


Τρεις συμμορίες αλλοδαπών στο στόχαστρο Σκληρές συμμορίες αλλοδαπών κακοποιών βρίσκονται πίσω από την δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για τρείς συμμορίες με καλάζνικοφ που αποτελούνται από σκληρούς κακοποιούς.  
 
Στο μικροσκόπιο έχουν μπει όλες οι ληστείες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες σε δυτικά και βόρεια προάστια αλλά και Αττικοβοιωτία. Όπως γράφει το protothema.gr, στην Αστυνομία, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον αλλοδαπό που σήκωσε το καλάζνικοφ και γάζωσε με 23 σφαίρες τους αστυνομικούς.Το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί αναφέρει πως:

* Είναι εύσωμος, φορούσε μαύρα ρούχα και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος στις κινήσεις του.
* Προέρχεται πιθανότατα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, βρίσκεται στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και φέρεται αν και καταζητούμενος να μην έχει συλληφθεί ποτέ.
* Είναι άριστος σκοπευτής και αυτό προκύπτει από τον τρόπο που «γάζωσε» τους διώκτες του.
* Πιθανότατα ήταν ο οδηγός του τζιπ και αν τελικά αποδειχθεί αυτό, τότε έχουν να κάνουν με έναν «πιλότο» που γνωρίζει πολύ καλά να ξεφεύγει από μπλόκα και καταδιώξεις.
* Τέλος, φέρεται να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις κινήσεις και αναλαμβάνει τις δύσκολες και βρόμικες αποστολές.