Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Άβατο το άλσος του Αγίου Αλεξίου - Οι λαθρομετανάστες πουλάνε ναρκωτικά και σεξ


Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι κάτοικοι. Ανυπαρκτο το κρατος "προστασιας του πολιτη"

Ο τρόμος είναι το συναίσθημα που κυριεύει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του άλσους του Αγίου Αλεξίου, όταν έρχεται το σκοτάδι. 
Δεκάδες αλλοδαποί λαθρομετανάστες που έχουν «καταλάβει» την περιοχή, μετά την επιχείρηση απομάκρυνσης τους από το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύση, έχουν βρει στέγη σε παλιά κτίσματα και παρατημένα αυτοκίνητα, μέσα και έξω από το άλσος.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών, κατά τα οποία μπροστά στα μάτια τους πωλούνται ναρκωτικά, κυρίως ηρωίνη, σε έτοιμες δόσεις με τιμή 20 ευρώ!

Οι λαθρομετανάστες κινούνται σε μικρές ομάδες και γνωρίζουν από την συμπεριφορά αλλά και τα πρόσωπα, τους χρήστες κάθε ηλικίας και φύλου και τους προσεγγίζουν προκειμένου να τους προμηθεύσουν με τον λευκό θάνατο.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες, κάποιοι εξ αυτών έχουν δεχτεί ακόμα και πρόταση για σεξουαλική επαφή, με αντάλλαγμα χρήματα.

Τονίζουν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, τα παιδιά τους και οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν μόνοι τους τη νύχτα και σκέφτονται να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, προκειμένου οι αρμόδιοι να δώσουν άμεσα λύση.
πηγη