Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΩΠΗ ΑΠ’ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

 

Ως γνωστόν, χθες το μεσημέρι, στο κέντρο των Αθηνών έλαβε χώρα μια μεγάλη δημόσια πρόκληση: χιλιάδες μουσουλμάνοι, άτομα που βρίσκονται παράνομα στην πατρίδα μας (λαθρομετανάστες), «εόρτασαν» τα γενέθλια του προφήτη τους.

Κι όμως! Για την τεράστια αυτή πρόκληση, τίποτα δεν είδαν και τίποτα δεν άκουσαν τα πορνοκάναλα της διαπλοκής και της διαφθοράς! Ούτε μία λέξη! Ούτε μία εικόνα! Απ’ ΌΛΑ τα κανάλια, σ’ ΌΛΑ τα δελτία «ειδήσεων»-χειραγώγησης του ελληνικού λαού, πλήρης σιωπή! Εκκωφαντική! Σα να μη συνέβη τίποτα! Σα να μην έγινε ποτέ!

Τι δείχνει η σιωπή των διαπλεκομένων;  

1ον) Επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε γράψει εκατό φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, όσο κι αν φαινόμαστε κουραστικοί: υπάρχει μία άτυπη, αλλά ουσιαστική «επιτροπή λογοκρισίας», με δικαιοδοσία και εξουσία στις ειδήσεις ΌΛΩΝ των μεγάλων καναλιών, που προ-επιλέγει ποιες ειδήσεις θα παρουσιαστούν –και πως, και με ποιους καλεσμένους- και ποιες θα θαφτούν.
2ον) Η συγκεκριμένη ειδησάρα δεν προβλήθηκε, διότι κρίθηκε ότι θα αυξήσει τα «ξενοφοβικά» και «ρατσιστικά» αισθήματα του ελληνικού λαού. Αισθήματα που οδηγούν τον λαό στην μόνη διέξοδο που υπάρχει στην βίαιη μουσουλμανοποίηση της πατρίδας μας, στην Χρυσή Αυγή! 

3ον) Σήμερα είναι Κυριακή και τις Κυριακές οι βολευτές του μνημονιακού τηλεπτώματος ξεκουράζονται στα πολυτελή εξοχικά τους, από τις επίπονες καθημερινές τους δραστηριότητες (απανωτές εμφανίσεις στα τηλεπαράθυρα) και δεν είναι εύκολο να βρεθούν εγκαίρως ώστε να εμφανιστούν στην ώρα τους στα κανάλια και να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θέμα. Θα δούμε, ίσως το θέμα θα παρουσιαστεί σήμερα (!) που θα είναι διαθέσιμοι οι επιτετραμμένοι από τους «νταβατζήδες»-ΕΠΟΝίτες που έγιναν βαρόνοι, εισπράκτορες της δυσαρέσκειας των Ελλήνων.
πηγη