Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ "ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Να φέρουν μαζί τους και φέρετρα οι Αστυνομικοί δηλώνουν οι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει την Νομική με αιτήματα που δεν αφορούν κανέναν στην Πατρίδα μας. Οι λαθρομετάναστες με την κάλυψη της περιθωριακής αρστεράς και του Συνασπισμού συμπεριλαμβανομένου δεν έχουν καμιά πρόθεση να αποχωρήσουν από τη Σχολή και δεν δείχνουν και καμιά διάθεση να συζητήσουν.

Οι λαθρομετανάστες ζητούν να μεταφερθούν με ασφάλεια σε κτίριο στο οποίο να μην υπάρχει αστυνομία και στο οποίο θα μπορούν να τους επισκέπτονται οι σπόνσορές τους...!!! 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Το πρασινο φώς στην Αστυνομία έχει ήδη δοθεί και από τις Πρυτανικές αρχές και από την Δικαιοσύνη, ενώ δεν επιτράπηκε από τους καταληψίες και τους συμπαραστάτες του στον αρμόδιο Εισαγγελέα να μπεί στο κτίριο.

Η Νομική είναι περικυκλωμένη από κάθε πλευρά της από Αστυνομικούς, και αποκομένη η πρόσβαση σε αυτήν από κάθε σημείο με διπλούς και τριπλούς φραγμούς Αστυνομικών Δυνάμεων, ενώ στην επιχείρηση που σχεδιάζεται είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για την επέμβαση ως πρώτη δύναμη κρούσης ΕΚΑΜ.

Ομάδες αναρχικών και ακροαριστερών στους γύρω σρόμους επιχειρούν να προσεγγίσουν ανεπιτυχώς προς το παρών την Νομική Σχολή Αθήνων, παραμένοντας αποκλεισμένοι σε γύρω στενά, προπυλακίζοντας "ύποπτους" και δημοσιογράφους, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν να ανασυνταχθούν μαζικότερα προς την πλατεία Εξαρχείων.

Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΚΑΙ,ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,SIEMENS.ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΛΕΙΞΑΝ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ . ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ..!