Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ποιούς εξυπηρετεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες;


Συνηθίζουμε πολλές φορές να λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά αυτό είναι λάθος.

 Αυτό που επαναλαμβάνεται, είναι η αιτία η οποία προκαλεί παρόμοια φαινόμενα, τα οποία στη συνέχεια καταγράφει η ιστορία ως ιστορικά γεγονότα. Αυτή η αιτία δεν είναι ένα ξαφνικό γεγονός που εμφανίζεται για να ανατρέψει τη ροή των πραγμάτων, αλλά είναι μια σειρά προσδιορισμένων στόχων.

Βασικό όπλο του συστήματος στην παρούσα περίοδο είναι η τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών μέσα από την 'ανεξέλεγκτη' ροή λαθρομεταναστών. Ξαφνικά το κράτος αποδεικνύεται αδύναμο να ελέγξει, αδύναμο να περιορίσει , αλλά και (αυτό είναι το πιο επικίνδυνο), αδύναμο να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες.

Οι λαθρομετανάστες, όχι μόνο τολμούν και ξεμυτίζουν από τις "τρύπες" τους χωρίς να έχουν πάνω τους ούτε καν ένα έγγραφο που να πιστοποιεί τις ταυτότητές τους, αλλά κυκλοφορούν με τον αέρα του κατακτητή, βιάζοντας, ληστεύοντας και σκοτώνοντας όποιο άτυχο πλάσμα συναντούν στο διάβα τους ή επιλέξουν να εισβάλλουν στο σπίτι του.

Ας το δούμε λίγο ρεαλιστικά. Οι λαθρομετανάστες είναι κάποιοι εξαθλιωμένοι άνθρωποι, ιδιαίτερα χαμηλού πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου, που έχουν κάνει το γύρο του μισού πλανήτη με τα πόδια προκειμένου να τρυπώσουν σε ένα ελεύθερο κράτος. Δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, δεν μπορούν να γνωρίζουν το ελληνικό ή το ευρωπαϊκό δίκαιο και το λογικό θα ήταν, ερχόμενοι εδώ να λειτουργούσαν ήπια και δειλά προκειμένου να μην εξαγρίωναν το κράτος και τις αρχές. Κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Φέρονται με τόσο κτητικό τρόπο στους γηγενείς που είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι κάποιος ή κάποιοι τους έχουν εγγυηθεί ασφάλεια παρόλη τη βία που ασκούν στους αθώους πολίτες.

Κάποιοι τους έχουν δώσει τις εγγυήσεις ή και τα κίνητρα που χρειάζονται για να λειτουργούν δολοφονικά. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τόσο επικίνδυνα όρια, που αρκεί ένα οργανωμένο χτύπημα, ή μια ακόμα συμπλοκή όπως η προχθεσινή της Πάτρας για να βγει ο Παπανδρέου και να πει με βαθυστόχαστο ύφος (επειδή είναι και στοχαστής, μην το ξεχνάμε), ότι έχουμε ανάγκη από μια διεθνή δύναμη που να ελέγξει τους λαθρομετανάστες γιατί δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Θα σας θυμίσω ότι κάτι ανάλογο έγινε στο Ιράκ, όπου σφάχτηκαν οι Σιίτες με τους Σουνίτες, κάτι ανάλογο έγινε στην Κύπρο μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών και φυσικά στο Κόσσοβο μεταξύ Σέρβων και Αλβανών. 

Μετά, η ειρηνευτική δύναμη των Αμερικανών, φάνταζε ως η μόνη λύση. Φυσικά, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει οικονομική εξαθλίωση ώστε ο λαός να βρίσκεται κάτω από μια μορφή ομηρίας και να είναι εξαιρετικά ευάλωτος.

Θα αναρωτηθεί κανείς αν υπάρχει λύση τελικά στο μείζον αυτό πρόβλημα. Ίσως η λύση βρίσκεται σε συνεχείς διαδηλώσεις, κάθε βδομάδα, συνέχεια και αδιάκοπα. Μόνο άμα υπάρξει μεγάλη αντίδραση από μέρους μας, έχουμε κάποια ελπίδα να καθυστερήσουμε τα δόλια σχέδιά τους.


http://agiovasilema.blogspot.com/