Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΘΡΟ : ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Επειδή πολλά γράφονται για τους αλλοδαπούς που έχει γεμίσει η χώρα μας...

Κι επειδή τυχαίνει να είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (Αμερικής) και να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα εδώ αλλά και στην Ελλάδα μέσω των blogs και της τεχνολογίας σας πληροφορώ οτι οι Έλληνες του εξωτερικού ΠΟΤΕ δεν έζησαν (ούτε ζουν) στο χάλι που ζουν οι αλλοδαποί που καθημερινά εισβάλουν στην χώρα μας.

Οι Έλληνες του εξωτερικού ΠΟΤΕ δεν περίμεναν σισίτεια από καμμιά Αρχιεπισκοπή ή άλλη οργάνωση, όπου κι αν πήγαν. Δούλεψαν, πλήρωσαν φόρους, συνέβαλλαν στην πρόοδο της χώρας που μετανάστεψαν, κράτησαν τη σημαία της Ελλάδας ψηλά και τίμησαν το ψωμί που έφαγαν όπου κι αν πήγαν.

Αν τώρα όλες οι χώρες αποφάσιζαν να διώξουν όλους τους μετανάστες, οι Έλληνες του εξωτερικού θα γύριζαν στην Ελλάδα και θα ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. θα έβαζαν τον κόπο μιας ζωής πάνω στο τραπέζι και πάλι θα βοηθούσαν αυτήν την έρμη χώρα να πάει μπροστά.

Όταν εμείς φεύγαμε για την Αυστραλία, την Γερμανία και την Αμερική ξέραμε πως αυτές οι χώρες μπορούσαν να μας φιλοξενήσουν και να μας ταίσουν αν δουλεύαμε και αποδεχόμασταν το σύστημά τους. Εμείς είχαμε δουλειές ΑΜΕΣΑ για να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Όλοι αυτοί που μπαίνουν κατά χιλιάδες μέσα στην Ελλάδα μας καθημερινά ΠΟΥ ΠΑΝΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ? Το γνωρίζουν πως μπαίνουν στην φτωχότερη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους ιθαγενείς της? Αναγκαστικά λοιπόν δεν θα κλέψουν, δεν θα σκοτώσουν για να φάνε! ?

Κι όταν ακόμα οι υπόλοιπες χώρες κλείσανε τα σύνορά τους και δεν δεχόντουσαν άλλους μετανάστες, εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν συνεχίσαμε να μπαίνουμε μέσα σαν παράσιτα μην έχοντας στον ήλιο μοίρα...

Εμείς οι Έλληνες αγαπητοί μου ΠΟΤΕ δεν είμασταν σε αυτό το χάλι. Ο τελευταίος μπατίρης Έλληνας είχε τουλάχιστον κάτι να φάει, κάτι να πιεί, κάτι να καπνίσει. Ας μην μιλήσω για την μεγάλη πλειοψηφία που μεγαλούργησε και μεγαλουργεί σε όλα τα μέρη της γης.

Ας μην κάνουμε λοιπόν συγκρίσεις με ανόμοια πράγματα.

Ίσως είναι σκληρό αυτό που θα πω αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να διώξουμε όλους τους παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα. Με το καλό ή με το ζόρι πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ από εκεί που ήρθαν. Πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη.

Κοιτάζεις τηλεόραση σήμερα, βλέπεις ειδήσεις και δεν βλέπεις έναν άνθρωπο να μιλάει Ελληνικά. ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. Καταντήσαμε γκαρσόνια στα σουβλατζίδικα των Αλβανών αφού πρώτα τους πουλήσαμε τις επιχειρήσεις μας και σοβατζήδες με αφεντικά Ρουμάνους και Πολωνούς. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό αν όλοι αυτοί προσφέρουν και ανταποδίδουν τουλάχιστον αυτά που παίρνουν από το σύστημα.

Για όλους τους υπόλοιπους που ζουν σαν βδέλλες στραγγίζοντας τις τελευταίες σταγόνες αίμα που έχει μείνει στην μαύρη Ψωροκώσταινα μία είναι η λύση:

20 ΜΕΡΕΣ ΔΙΩΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,

Ή αλλοιώς η ώρα που η δικιά μας πατρίδα θα πνιγεί έφτασε...

Πηγη