Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επεισόδια κατά τη διάρκεια “σκούπας” λαθρομεταναστών παραεμπόρων / εμπόρων ναρκωτικών ,έξω από την ΑΣΟΕΕ

Στόχος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι παράνομοι μικροπωλητές που εδώ και μήνες, όπως συμβαίνει σε πολλές πανεπιστημιακές σχολές, έχουν “καταλάβει” το πεζοδρόμιο της Πατησίων μπροστά στην ΑΣΟΕΕ. ( με πρόσχημα το "άσυλο"!!!)

 

Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν τους λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση καθώς αρκετοί από τους φοιτητές (πιονάκια αριστερών φασιστο-οργανώσεων) διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία τους μπροστά στο χώρο της σχολής.



Έξω ακριβώς από την ΑΣΟΕΕ οι αφρικανοί επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στην Δημοτική Αστυνομία που είχε προσπαθήσει να κάνει έλεγχο νωρίτεραστους αφρικανούς λαθρομετανάστες που λυμαίνονται με το παραεμπόριο τους την οδό Πατησίων, έχοντας ως ορμητήριο τον χώρο του πανεπιστημίου. Λαθρομετανάστες μαζί με αναρχικούς και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων ξυλοκόπησαν τους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, κατέστρεψαν διερχόμενα αυτοκίνητα, δυο μηχανές και ένα όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας . Λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια γενικεύθηκαν με τους μαύρους και τους αναρχικούς να επιτίθενται και στην Αστυνομία.

Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας μια ευρωπαϊκής χώρας. Ή μάλλον μιας πρώην ευρωπαϊκής χώρας καθώς φαίνεται πως η πατρίδα μας μετατρέπεται σε Νότιο Αφρική και Κονγκό με την αγαστή συνεργασία λαθρομεταναστών και αναρχικών, οι οποίοι ουσιαστικά είναι και οι ρυθμιστές πλέον της καθημερινής εικόνας της πόλης των Αθηνών. Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. μην το αναζητείται πουθενά. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με την ένταξη των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία και την πάταξη της ξενοφοβίας στα αστυνομικά τμήματα...