Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν 3 Ρουμάνοι που είχαν "ξετινάξει" σε κλοπές την Σπάρτη

Επί 14 ολόκληρους μήνες είχαν γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους κατοίκους της Λακωνίας οι τρεις Ρουμάνοι διαρρήκτες, που είχαν διαπράξει δεκάδες εισβολές σε σπίτια, αγροικίες και αποθήκες, αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν εύκολο να μεταφέρουν!

Όμως, η έφοδος της Αστυνομίας στο κρησφύγετό τους έβαλε τέλος στην δράση τους που είχε πονοκεφαλιάσει τους κατοίκους.






Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τις απανωτές διαρρήξεις εντόπισαν την αγροικία όπου κατοικούσαν τα μέλη της σπείρας, σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Βουτιάνων του δήμου Οινούντος. Οι τρεις αλλοδαποί, που είχαν ξεκινήσει τη δράση τους στις 20 Οκτωβρίου του 2009, συνελήφθησαν, και στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων από 25 περιπτώσεις διαρρήξεων οι οποίες εξιχνιάστηκαν συνολικά!

Μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι τα αναγνώρισαν, είναι δεκάδες χρυσαφικά, ηλεκτρικά είδη, κυνηγετικά όπλα και ένα φορτηγό! Ωστόσο, πάρα πολλά αντικείμενα που πιθανολογείται ότι είναι προϊόντα κλοπών, βρίσκονται ακόμη στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης και οι αστυνομικοί καλούν όσους έχουν πέσει θύματα κλοπής, να πάνε να τα αναγνωρίσουν.

πηγη