Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ:ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ!


Αγαπητό HeLLeNiCReVeNgE

Πριν απο μερικές ημέρες δημοσιεύσατε το εξής άρθρο:

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_98.html


Επειδή περνάω καθημερινά από την οδό Ανδρέα Κάλβου όπου βρίσκεται ένα απο τα σχολεία που αναφέρετε στο άρθρο ομολογώ ότι ο συντάκτης του άρθρου είναι και επιεικής στους χαρακτηρισμούς του .

Σήμερα όμως γυρνώντας από τη δουλειά στο σημείο αυτό (Σάββατο 13/11/2010 και ώρα 18:00) υπήρχε μπλόκο της Αστυνομίας το οποίο Δεν ήταν για τα κλασσικά (Αδεια - Δίπλωμα - Ασφάλεια) αλλά έψαχναν για περισσότερο ύποπτα πράγματα .

Αφού τελείωσε η εξακρίβωση τόσο των στοιχείων μου όσο και του αυτοκινήτου και κατέρρευσαν οι τυπικότητες ρώτησα τους αστυνομικούς γιατί δεν έλέγχουν κανέναν από τούς εικοσιπέντε περίπου πακιστανούς οι οποίοι έπαιζαν cricket στο προαύλιο του σχολείου επί της Ανδρέα Κάλβου .

Ανάφέροντας δέ τόσο το δημοσίευμα του HeLLeNiCReVeNgE όσο και το γεγονός ότι αυτό δεν είναι τυχαίο συμβάν αλλα συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο μετά το μεσημέρι οι άνθρωποι ανάφεραν ότι δυστυχώς δεν έχουν Εντολή .

"Ακόμα και να τους συλλάβουμε θα έχουν βγεί μέσα σε δύο μέρες " .

Ακούγοντας τη κουβέντα ο έτερος του κλιμακίου ελέγχου μου λέει :

"Αν δοθεί Εντολή για μάζεμα τους έχουμε πακετάρει μέσα σε 10 ημέρες !!"

Τους χαιρέτησα ευχόμενος καλό υπόλοιπο βάρδιας σε Δημόσιους
Αντιπαραγωγικούς κατά Πάγκαλον Υπαλλήλους !!!!

Τ.Κ.