Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΤΑΦΡΟ!


Εξιχνίαση δολοφονίας 35χρονου στη Βέροια

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 35χρονου ημεδαπού, η οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, διαπράχθηκε την 15-11-2010, με δράστη 28χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Στις 17 του μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας αναφέρθηκε η εξαφάνιση του 35χρονου ημεδαπού από τη μητέρα του, η οποία δήλωσε ότι στις 15 Νοεμβρίου αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, χωρίς έκτοτε να έχει δώσει σημεία ζωής.

Στις 18 Νοέμβρη και ώρα 13:00, το όχημα εντοπίστηκε εντός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή στην Κουλούρα Ημαθίας. Από την προανάκριση - έρευνα προέκυψε ότι ο εξαφανισθείς συναντήθηκε με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ετών 28, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του εξαφανισθέντος, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τους οικείους του.

O προσαχθείς, εξεταζόμενος δήλωσε ότι την 15-11-2010 πράγματι συναντήθηκε με τον εξαφανισθέντα στην Κουλούρα κι αφού επιβιβάστηκε στο φορτηγάκι μετέβησαν στο σημείο που βρέθηκε το όχημα. Εκεί τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον με ξύλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο. Ακολούθως, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σωρό εντός της κοίτης παρακείμενης τάφρου και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος.

Σήμερα, από κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκε στην κοίτη της τάφρου το πτώμα του θύματος σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβάντος.

Επιπλέον, χθες στις 23.00, κατά τη διάρκεια εξέτασης του ανωτέρω, ως υπόπτου τέλεσης της ανθρωποκτονίας, τη στιγμή που του ανακοινώθηκε επικείμενη έρευνα της οικίας του, αυτός απώθησε αιφνίδια τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς και πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο γραφείου του πρώτου ορόφου του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας. Από την πτώση του στον προαύλιο χώρο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βέροιας όπου νοσηλεύεται, καθώς έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα λεκάνης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
πηγή