Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κατά τον Παπουτσή δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες στα φανάρια!



Κάποιες ημέρες πριν, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης είχε υποβάλλει προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ερώτηση στην οποία γινόταν αναφορά στο φαινόμενο της επαιτείας αλλοδαπών στα φανάρια, με σαφείς αναφορές τόσο στον συστηματικό χαρακτήρα αυτής, όσο και στους κινδύνους που προκαλεί για την σωματική ακεραιότητα, κυρίως των γυναικών οδηγών.

Και αυτό διότι οι λαθρομετανάστες, όπως σίγουρα έχει δει ο κάθε ένας από εσάς που οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή, είναι πολύ πιο φορτικοί και πιεστικοί όταν βλέπουν γυναίκες οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές κατά τις οποίες όταν οι γυναίκες αρνηθούν να τους δώσουν χρήματα, οι επαίτες επιτίθενται λεκτικά ή με χειρονομίες κατά αυτών.

Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι χειρότερο, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον παράγοντα τύχη.
Βέβαια η απάντηση του υπουργού κ. Παπουτσή, μας έδωσε μια ολότελα διαφορετική οπτική του τι συμβαίνει στα φανάρια της Αθήνας.

Έκανε λόγο για καθημερινούς ελέγχους από πεζές και εποχούμενες περιπολίες, αλλά και συντονισμένες και στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, ενώ προανήγγειλε και ένταση των μέτρων αυτών, για την περίοδο των εορτών, λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζει το φαινόμενο της επαιτείας.

Και ενδεικτικά μας ενημερώνει ότι «κατά το χρονικό διάστημα από 01-01 έως 25-10-2010 πραγματοποιήθηκαν 3.145 έλεγχοι και συνελήφθησαν 229 επαίτες, από τους οποίους οι 126 σε φωτεινούς σηματοδότες».

Πραγματικά αναρωτιόμαστε πού πάνε χαμένα τα χρήματα του ελληνικού λαού. Ποιά μαύρη τρύπα τα τρώει. Γιατί εάν η αστυνομία έκανε μέσα σε 10 μήνες 3.145 ελέγχους, δηλαδή 314 ελέγχους τον μήνα και κατάφερε να συλλάβει μόνο 126 άτομα σε φανάρια, είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγκες.

Ένα πρωί αν περάσεις από την συμβολή Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, βρίσκεις καμιά 20αριά άνετα. Το αστείο όμως είναι όταν βλέπεις περιπολικά της αστυνομίας σταματημένα στην κίνηση και στα φανάρια κανονικότατα οι πακιστανοί (συνήθως) επαίτες ακριβώς απέναντι από τα περιπολικά.

Σε όλη την Αθήνα η ίδια ιστορία.
Όπου και να πας βλέπεις το ίδιο πράγμα.
Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Υπουργός γνωρίζει την αλήθεια. Ας την πει. Ότι δηλαδή αυτό το φαινόμενο είναι δευτερεύον μπροστά στα τόσα που έχει να αντιμετωπίσει η αστυνομία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να δίνει και πολύ σημασία.

Ας μας πει ότι δεν χωράνε στα κρατητήρια. Ας μας πει οτιδήποτε άλλο. Αλλά εάν είναι αλήθεια αυτά που λέει, ότι δηλαδή σε 3145 ελέγχους η ΕΛ.ΑΣ. έχει “καταφέρει” να συλλάβει μόνο 126 άτομα, ε τότε έχουμε να κάνουμε με άχρηστους. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί τις ευθύνες του το κράτος.

Γιατί αν τα πει αυτά, θα ρωτήσει κανείς, από πού προέρχονται όλα τα άλλα προβλήματα; Και θα πρέπει, αν είναι ειλικρινής ο υπουργός να απαντήσει ότι οφείλονται κατά κύριο λόγο στους λαθρομετανάστες. Και αυτό είναι “ρατσιστικό”, οπότε δεν το λέμε!

Από εκεί και πέρα, για το ζήτημα των απειλών και των χειρονομιών κατά γυναικών, λέει κάτι πολύ σωστό και αληθές. Ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες. Είναι λογικό καθώς οι περισσότερες γυναίκες, απλά θα συνεχίσουν και θα πάνε στον προορισμό τους, αντί να κάνουν μια μήνυση, να τρέχουν μετά σε δικαστήρια και ούτω καθ' εξής.

Εκεί είναι ζήτημα των ίδιων αυτών των παθουσών να δραστηριοποιηθούν. Θα πρέπει όμως να τις πείσει κάποιος ότι αξίζει τον κόπο. Και ότι δεν θα χάσουν απλά την ώρα τους, μέχρι κάποιος αστυνομικός να τους πει «και να τον πιάσουμε, θα τον αφήσουμε γιατί δεν έχουμε πού να τον βάλουμε».

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Σχόλιο: Παπουτσή χωρίς το κύριε μπροστά. Έχεις φτάσει κι εσύ και το συνάφι σου να μας δουλεύετε μπροστά στα μούτρα μας. Σαν βιάσουν κανενός την κορούλα, μάνα, γυναίκα, κόρη, αδελφή τα λαθροορκ τότε τι θα λέτε ρε παλιοψεύτες;

Με μια απλή βόλτα σε όλα τα προάστεια των Αθηνών, τα λαϊκά, όχι αυτά που φρουρούν ορδές της αστυνομίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, και ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει το τι συμβαίνει. Ο εμπαιγμός έχει φτάσει στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ... και τα "σεις" και "σας" ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΟ ΠΛΕΟΝ. Τα @@ σας να είναι καλά και των οικείων σας και ας σφαγιαστεί ο Έλληνας....

ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ, Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ:

ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

HeLLeNiCReVeNgE