Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Φόνος της Βουλγάρικης μαφίας

Την 07-09-2010 και ώρα 09.00΄, στο Χέρσο Κιλκίς, βρέθηκε πτώμα άνδρα με εμφανή σημάδια προχωρημένης σήψης σε ύπτια θέση στα πίσω καθίσματα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας υπηκόου Βουλγαρίας.


Από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και διενεργήθηκε προανάκριση. Από την προανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για άνδρα, αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας 45 ετών που διέμενε προσωρινά στο Γόνιμο Σερρών και το όχημα ήταν ιδιοκτησίας του θύματος.


Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του ανωτέρω οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια και είχε επέλθει περίπου προ επτά ημερών από κτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με θλόν – τέμνον όργανο.


Επίσης, το θύμα είχε ποινικό παρελθόν αφού διωκόταν από τις Βουλγαρικές Αρχές για διάφορα αδικήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραχάραξη χαρτονομισμάτων, χουλιγκανισμό και κλοπές.


Από την περαιτέρω προανάκριση – έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς το υλικό της δικογραφίας υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς την 10-11-2010 όπου αυτός άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δυο υπηκόων Βουλγαρίας 48 και 42 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παρέπεμψε τη σχηματισθείσα δικογραφία στην κύρια ανάκριση.


Την 16-11-2010 ο Ανακριτής Κιλκίς εξέδωσε δύο εντάλματα σύλληψης για τους προαναφερόμενους υπηκόους. Την 16-11-2010 και ώρα 14.00΄, στο Κιλκίς, συνελήφθη ο (α)΄ δράστης αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 48 ετών δυνάμει εντάλματος σύλληψης και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


Πηγη