Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αλγερινός μαζί με δυο παλαιστίνιους σκότωσαν και τεμάχισαν Αιγύπτιο

Σοκ είχε προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η ανακάλυψη ενός τεμαχισμένου πτώματος μέσα σε έναν κάδο στην Καλλιθέα στις αρχές του περασμένου Μαϊου



Το φρικτό θέαμα το είχε δει πρώτο ένα παιδί καθώς οι δράστες είχαν επιλέξει έναν κάδο έξω από σχολείο στην οδό Σαπφούς.


Πέρασαν σχεδόν επτά μήνες όμως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος. Εγκέφαλος της φρικτής δολοφονίας του άτυχου μετανάστη από την Αίγυπτο ήταν ένας Αλγερινός.





Το θύμα ήταν χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν ηλεκτρολόγος και είχε καταφέρει να γίνει εργολάβος. Αρχές Μαϊου ο άτυχος Αιγύπτιος “χτύπησε” μια δουλειά για μια οικοδομή την οποία διεκδικούσε και ο Αλγερινός.

Όλα έδειχναν ότι ο Αιγύπτιος θα κέρδιζε τη δουλειά και έτσι φαίνεται ότι ο Αλγερινός έβαλε μπροστά το σχέδιο της δολοφονίας του.

Προσέγγισε έναν κοινό τους γνωστό από την Παλαιστίνη και τον έπεισε να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο άντρα.

Μαζί με έναν ακόμη Παλαιστίνιο και έναν Ιρακινό συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι στην οδό Σκρα στην Καλλιθέα και κάλεσαν τον Αιγύπτιο για να συζητήσουν για δουλειές όπως του είπαν.

Εκεί τον δολοφόνησαν, τεμάχισαν το πτώμα του σε 28 κομμάτια, το έβαλαν σε σακούλες σκουπιδιών και σάκους και περίμεναν μέχρι να νυχτώσει για να βρουν την ευκαιρία να τα... ξεφορτωθούν.

Οι αστυνομικοί στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στο επαγγελματικό περιβάλλον του άτυχου μετανάστη, ωστόσο χρειάστηκαν μήνες ερευνών για να εντοπίσουν τα πρώτα στοιχεία που θα “έδεναν” κατηγορίες σε βάρος των δολοφόνων

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ήδη τον 35χρονο Αλγερινό εγκέφαλο της δολοφονίας και τους δύο Παλαιστίνιους ηλικίας 31 ετών. Δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τον 25χρονο Ιρακινό και φοβούνται ότι ίσως έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

πηγη