Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ισλαμιστές επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ανηλίκους στον Άγιο Παντελεήμονα --Ένταση έξω από το Α/Τ του Άγιου Παντελεήμονα


Επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Αττικής, αλλά και στον Άγιο Παντελεήμονα , όταν μια ομάδα νεαρών πολιόρκησαν το Α.Τ. του Άγιου Παντελεήμονα..για την αδιαφορία της αστυνομίας να επιβάλει την τάξη στην περιοχή..Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό δεν πήρε διαστάσεις.

Κατά τα πρότυπα των προηγούμενων επιθέσεων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ισλαμιστές βγήκαν από αυτοσχέδιο τζαμί και με ρόπαλα και σίδερα άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια ενέργεια έγινε προ ολίγων ημερών σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας αλλά και σε τζαμί σε μειονοτικό χωριό όπου θύματα ήταν δημοσιογράφοι Γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων.


Να σημειωθεί ότι αυτές οι τακτικές παραπέμπουν στην δράση των ακραίων ισλαμιστικών ομάδων όπου προφανώς με κάποια προσυνεννόηση, μέσα από αυτοσχέδιους λατρευτικούς χώρους γίνονται συντονισμένες ενέργειες. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για σύμπτωση και μεμονωμένα γεγονότα χωρίς κεντρικό σχεδιασμό.

Και από κάτοικο της περιοχής..
Δεκάδες αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Αττικής – ανάμεσά τους και μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την αστυνομία - έχουν περικυκλώσει το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα όπου έχουν προσαχθεί τέσσερις Αλλοδαποί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν με σίδερα σε ανήλικους, οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια.Προσήχθησαν 2 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές.Η συνέχεια δόθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα συνοδεία και του προέδρου της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδος, όπου οι αλλοδαποί ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να υποβάλουν μηνύσεις.



Όπως ήταν φυσικό μιας και βρήκε βήμα ο νέος τηλεμαϊντανός Ελνταγούρ,άρχισε να λέει τα δικά του.
Ο αυτοανακυρηγμένος πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ, η επίθεση σημειώθηκε έξω από μουσουλμανικό χώρο προσευχής στην οδό Παρρασίου. Μετά το τέλος της προσευχής, οι μουσουλμάνοι που βγήκαν από αυτόν συνάντησαν ένα πλήθος περίπου 100 ατόμων (που περιλάμβανε γυναίκες και παιδιά) το οποίο ξεκίνησε να τους προπηλακίζει. «Όπως συμβαίνει συνήθως», σημειώνει ο κ. Ελγαντούρ, «επιτέθηκαν στους πιο αδύναμους» -εν προκειμένω σε δύο μετανάστες από το Μπαγκλαντές.

Και μετά ξύπνησε...

ξέχασε να τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος,τα 1700 ευρώ για να πάνε στο ΟΑΚΑ για να προσευχηθούν όλοι μαζί,δεν μπόρεσαν να τα μαζέψουν ανάμεσα σε 50 χιλ πιστούς μουσουλμάνους?
Για να πληρώνουν ενοίκια 3 και 4 χιλ ευρώ για παράνομα τζαμιά τα έχουν?

πηγές
olympia-αναγνώστης-κάτοικοι εγκληματικοτητα