Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!! ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ


Προβληµατισµό προκαλεί η απόφαση των µουσουλµάνων πουζουν στην Ελλάδα να προσευχηθούν σε δηµόσιους χώρους και πλατείες, τόσο στην Αθήνα όσο και σεπολλές ακόµη περιοχές. Οπως έλεγαν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, φέτος επέλεξαν ναασκήσουν πίεση για τη δηµιουργία τεµένους, επιλέγοντας να εκτελέσουν τα λατρευτικά τους καθήκοντα και σε αρκετές πλατείες πέρα από τους συνηθισµένους χώρους, όπως γήπεδα, που χρησιµοποιούσαν τιςπροηγούµενες χρονιές. Η διαφαινόµενη αλλαγή στηστάση των µουσουλµάνων προκαλεί ανησυχία για το γεγονός ότι συµπίπτει χρονικά µε την έξαρση της δράσης ακροδεξιών στοιχείων.

Δεν είχαν πάρει άδεια
Οι µουσουλµάνοι προχώρησαν στη δηµόσια προσευχήπαρά το γεγονός ότι ούτε ο ∆ήµος Αθηναίων ούτε η Αστυνοµία είχαν δώσει σχετική άδεια για την κατάληψη των δηµόσιων χώρων, αν και οι εκπρόσωποί τους την είχαν ζητήσει. «Η απάντηση που δώσαµε ήταν αρνητική, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που µας ζητούν άδεια για συγκεντρώσεις. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των µουσουλµάνων µάς ζήτησαν να τους παράσχουµε αστυνοµική προστασία για ορισµένα σηµεία που είχαν επιλέξει για ναπροσευχηθούν και γιατα οποίαφοβούνταν πιθανές αντιδράσεις. Γιατον λόγο αυτόν είχαν σταλεί αστυνοµικές δυνάµεις στην Πλατεία Αττικής»,εξηγεί στα «ΝΕΑ» αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ..


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4604573

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: ΕΦΌΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Κ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ...ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ,ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..