Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Άδωνις Γεωργιάδης:Οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί "της ΕΛ.ΑΣ κατεβάσαν τα παντελόνια" σε έναν Ιρακινό.


Σύμφωνα με όσα είπε στην σημερινή εκπομπή Ελλήνων Έγερσις ο Άδωνις Γεωργιάδης οι αξιωματικοί και οι στρατηγοί της Αστυνομίας "κατέβασαν τα παντελόνια" στον Ιρακινό που συνέλαβε η αστυνομία στην Ομόνοια για παράνομη διαμονή στην χώρα και παρεμπόριο.

Μόλις ο Ιρακινός κατάλαβε πως θα απελαθεί άρχισε να φωνάζει {Κοράνι κόψει κεφάλι}και σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν πάρα πολλοί μετανάστες και άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν την αστυνομία.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν μόλις τους είπε ότι έχει Κοράνι στα κατασχεθέντα παράνομα προϊόντα προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να το βρει και οι ίδιοι.Τελικά δεν ήταν κοράνι,αλλά ένα χαρτάκι στα αραβικά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Α/Τ Ομονοίας για να απελαθεί.
Από εκεί και πέρα άρχισε ένας ξεσηκωμός από ΜΚΟ και μουσουλμάνους που ο ένας μετέφερε στον άλλον ότι ήθελε και άρχισε το πανηγύρι που διαβάσατε πιο κάτω.

Ο Άδωνις μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αστυνομία και την διοίκηση γιατί αντί να έχει στείλει ήδη τον Ιρακινό στα σύνορα για απέλαση μετά από αυτό το γεγονός,του έδωσε καφεδάκι,σάντουιτς (χωρίς ζαμπόν) του τύλιξε τα λαθροπροϊόντα σε μια κούτα και τον έστειλε στην ευχή του Αλάχ,με άνωθεν εντολή Στρατηγού της Ελ.Ας.


Γιατί τρέμουν στην ιδέα να εφαρμόσουν τους νόμους?
Ποιος είναι ο Κωνσταντίνου και ο Ελνταγούρ και απειλούν με αντίποινα και ελευθερώνουν όποιον παράνομο γουστάρουν?Θυμίζω πως τα ίδια έκαναν και τον άλλον Ιρακινό και μετά από 2-3 μήνες τον έπιασαν να κλέβει βίλες και με ναρκωτικά.

Τώρα όποιον συλλαμβάνουν θα λέει Κοράν Κοράν κόψει κεφάλι...και άντε γειά....
Αυτή την αστυνομία έχουμε και αυτό το κράτος.Που δεν μπορεί να τα βάλει με έναν λαθρομετανάστη και θέλει και να μας κάνει να πιστέψουμε πως πολεμάει την τρόικα για το μνημόνιο.

Κούνια που τους κούναγε..

Αναφορά του Άδωνι ..που εξηγεί πως ακριβώς έγινε το νέο περιστατικό με το Κοράνι και ερώτηση για τα χάλια της Αστυνομίας...





και το αστειο για το τέλος.
Δείτε ψέματα που αραδιάζει ο Π.Κωνσταντίνου γνωστός και από το ότι ήταν τυχαία περαστικός την ώρα που καίγανε την Μαρφίν άτομα του αντιεξουσιατικού χώρου.δηλ εκεί που ανήκει και αυτός.