Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αλλοδαπός μικροπωλητής κάρφωσε με ψαλίδι θαμώνα καφενείου, επειδή του είπε ότι ήταν ενοχλητικός!!!


Δεν... σήκωνε πολλά-πολλά ο αλλοδαπός μικροπωλητής που μπήκε να πουλήσει την «πραμάτεια» του σε ένα καφενείο σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης! Όταν οι θαμώνες τον έδιωξαν, άρπαξε ένα ψαλίδι και τραυμάτισε έναν από αυτούς, πριν τον ακινητοποιήσουν και τον "περιποιηθούν" με τον Κρητικό παραδοσιακό τρόπο οι υπόλοιποι!


http://img.protothema.gr/18E306418C2C7E981D9F9C2BC2E11298.jpgΟ 33χρονος πλανόδιος μικροπωλητής έγινε ιδιαίτερα φορτικός στους θαμώνες του καφενείου, στο χωριό Μαγαρικάρι του Δήμου Τυμπακίου. Ο ιδιοκτήτες και οι πελάτες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο κατάστημα αντέδρασαν και επιχείρησαν να τον απομακρύνουν. Όμως, εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα ψαλίδι και τραυμάτισε στο στήθος 22χρονο κάτοικο της περιοχής!

Όσοι είδαν τι συνέβη, έσπευσαν να ακινητοποιήσουν το θερμόαιμο αλλοδαπό και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς, που κλήθηκαν στο σημείο. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του περιποιήθηκαν το ελαφρύ τραύμα του.