Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Θράκη: Πακιστανοί απήγαγαν και φυλάκισαν ομοεθνή τους!


H απαγωγή έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κομοτηνής - Η αστυνομία έπιασε δύο από τους δράστες...

Οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ, στην περιοχή της Οινόης Βοιωτίας. Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα και μία γυναίκα 29 ετών από το Πακιστάν. Αναζητούνται τέσσερις ακόμη ομοεθνείς τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση.

Η απαγωγή έγινε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής. Τρεις άγνωστοι Πακιστανοί, ακινητοποίησαν και έβαλαν σε αυτοκίνητο 22χρονο ομοεθνή τους. Τον μετέφεραν στην Ξάνθη και τον φυλάκισαν για 3 μέρες σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει. Οι δράστες απαίτησαν για την απελευθέρωσή του, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενείς του στο Πακιστάν, το χρηματικό πόσο των 4.500€.

Στις 9 Οκτωβρίου, οι απαγωγείς μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους το θύμα στην περιοχή της Οινόης Βοιωτίας, όπου και τον παρέδωσαν στους συλληφθέντες. Αυτοί τον κράτησαν εκεί έως τις 15 του μήνα και τον άφησαν ελεύθερο μετά την καταβολή των χρημάτων που είχε ζητήσει.

Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τον 22χρονο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων που εμπλέκονται στην απαγωγή..