Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως στην Αθήνα ένας αγανακτισμένος οδηγός κινήθηκε απειλητικά εναντίον αλλοδαπού.

Η κατάσταση στο σημείο απελπιστική, με δεκάδες λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας να δίνουν μάχη με τους οδηγούς για να καθαρίσουν παρμπρίζ. Ένας, λοιπόν, από τους οδηγούς δεν άντεξε. Μόλις ο αλλοδαπός ακούμπησε το κοντάρι στο τζάμι ο οδηγός βγήκε έξω φωνάζοντας, πήρε τον κουβά με το νερό και έλουσε τον αλλοδαπό. Ο καθαριστής το έσκασε "σαν βρεγμένη γάτα"!
Δύσκολη η οδήγηση μεσημεριάτικα και τα νεύρα ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν....
http://totefteri.blogspot.com

Σχόλιο...δεν αμφιβάλω για την εγκυρότητα της είδησης,αλλά από ότι γνωρίζω (και γνωρίζω καλά)σε περίπτωση που γίνει τσαμπουκάς με οδηγό,πετιούνται 10 ομοεθνείς του καθαριστή-πωλητή και πάει η κλωτσιά στις πόρτες του αυτοκινήτου και οι απειλές σύννεφο
πηγή

Σχόλιο δικό μας: Να μην αναφέρουμε δε, το τι γίνεται στις γυναίκες οδηγούς που είναι και τα εύκολα θύματά τους και τους δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση. Αν αντιδράσουν τους φτύνουν το παρμπρίζ και ξεστομίζουν ΧΥΔΑΙΑ μπινελίκια της χώρας τους. Τα καταλαβαίνεις από το υφάκι που παίρνουν και το οποίο αλλάζει στο πιτς φυτίλι αν δεν τους χώσεις ευρώπουλα....

Αν κάποια οδηγός τους ανταποδώσει τα μπινελίκια πλακώνει όλο το γυφτόσογο από τα διπλανά φανάρια για να της επιτεθεί. Συνήθως σώζεται από επεμβάσεις των υπολοίπων οδηγών ...ευτυχώς αυτό δεν το έχουμε χάσει ακόμα... σε λίγο και αυτό θα φοβόμαστε γιατί οι σουγιάδες δίνουν και παίρνουν...να σημειώσουμε ότι από τα φανάρια περνούν συνεχώς και ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ και μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ και μόνο που δεν χαιρετιούνται με το λαθρομάνι.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ;;;

ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΔΕ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ...ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΧΡΥΣΟΧΟΚΑΣΤΑΝΟΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΑΣ %$%&*^(**##$ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ!