Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πακιστανοί απήγαγαν 18χρονο και ζητούσαν λύτρα

ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Η λεία από την ληστεία τριών συμπατριωτών τους δεν ήταν αρκετή για πέντε Πακιστανούς, που είχαν στήσει ενέδρα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης…

Αφού τους άρπαξαν τα χρήματα, απήγαγαν τον γιο ενός από αυτούς και ζητούσαν λύτρα από τον πατέρα του για να τον απελευθερώσουν!

Μόλις βγήκαν από το τραίνο τα τρία θύματα –ένας 40χρονος Πακιστανός, ο 18χρονος γιος του και ένας 39χρονος ομοεθνής τους- βρέθηκαν αντιμέτωπα με τα σπασμένα μπουκάλια που κρατούσαν οι πέντε συμπατριώτες τους! Οι δράστες τους ανάγκασαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν –περίπου 1.000 ευρώ- και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Όμως, δεν τους φάνηκαν αρκετά…

Έτσι, άρπαξαν το νεαρό, τον έβαλαν με το ζόρι σε ένα βαν και εξαφανίστηκαν με ένα ακόμη αυτοκίνητο! Λίγες ώρες αργότερα, τηλεφώνησαν στον πατέρα και του ζήτησαν 4.500 ευρώ, για να αφήσουν ελεύθερο τον γιο του!

Όμως, εκείνος ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Σχηματαρίου, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους δράστες, 27 και 35 χρόνων, που κρατούσαν το 18χρονο παιδί το οποίο απελευθερώθηκε. Μάλιστα, κατονόμασαν τους συνεργούς τους που αναζητούνται.