Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Συνελήφθησαν αλλοδαποί μετά από 50 κλοπές!



Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουλίου, στο Χαϊδάρι, δύο αλλοδαποί, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ επάγγελμα».

Οι άνδρες είχαν αποπειραθεί προηγουμένως να κλέψουν σπίτι στον Κορυδαλλό, ενώ, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι ίδιοι, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται, κατά το τελευταίο οκτάμηνο είχαν διαπράξει 48 συνολικά διαρρήξεις και μία ληστεία.

Οι συλληφθέντες δρούσαν σε σπίτια στις περιοχές Χαϊδαρίου, Κορυδαλλού, Αλίμου, Γέρακα, Νίκαιας, Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Νέας Φιλαδέλφειας, Καλλιθέας, Π. Φαλήρου και του Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, εισέρχονταν σε διαμερίσματα, συνήθως τις βραδινές ώρες, από όπου αφαιρούσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα συνολικής αξίας 350.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι εις βάρος του ενός εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση νόμου περί ναρκωτικών.