Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σύλληψη Ιρανού λαθρομετανάστη για ναρκωτικά στα Χανιά



Μεγάλη ποσότητα κατεργασμένης ινδικής κάνναβης "σοκολάτα", είχε στην κατοχή του ένας 30χρονος από το Ιράν, που έπεσε στο δόκανο των αρχών να κατέχει και να διακινεί τα ναρκωτικά.


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων υπήρξε πληροφορία ότι ένας Ασιάτης νεαρής ηλικίας κατέχει και διακινεί ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης στην πόλη των Χανίων.

Ο 30 χρόνος αφού εντοπίστηκε τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Χθες το απόγευμα, την ώρα που βρισκόταν στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους εκατόν δέκα (110) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου έμενε , με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου-ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν επιπλέον στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) πλαστικές συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους εξακοσίων εξήντα (660) γραμμαρίων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η κατεργασμένη κάνναβη προερχόταν από την πατρίδα του δράστη και την είχε προμηθευτεί από ομοεθνείς του προκειμένου να τη διαθέσει προς πώληση στη πόλη των Χανίων.

Ο Ιρανός αντιμετωπίζει τη κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.