Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"Δημοτικός Αστυνόμος ακινητοποίησε Πακιστανό επιδειξία"


Νεαρός Δημοτικός Αστυνόμος της «νέας σοδειάς», από τα παιδιά εκείνα που δεν προσελήφθησαν λόγω γνωριμιών, αλλά μέσω ΑΣΕΠ και έπειτα από εκπαίδευση μηνών, κατάφερε να ακινητοποιήσει άντρα Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος έμπαινε στα καταστήματα της οδού Δεκελείας ζητιανεύοντας.

Όμως, όταν οι πωλήτριες αρνούνταν να του δώσουν χρήματα εκείνος επιδιδόταν σε άσεμνες χειρονομίες προβάλλοντας τα γεννητικά του όργανα, ώστε να τις προκαλέσει. Σε μία από τις πολλές, αλλά όπως αποδείχτηκε και τελευταία προσπάθεια του, να αποσπάσει χρήματα, ο δράστης τα βρήκε... σκούρα, καθώς ο Δημοτικός Αστυνόμος άκουσε τις φωνές της γυναίκας, ενώ βρισκόταν σε πεζή περιπολία και μπήκε στο κατάστημα να δει τι συμβαίνει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και ο Δημοτικός Αστυνόμος τον κυνήγησε μέχρι την εκκλησία του Αγίου Βλασίου, όπου κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει λίγη ώρα αργότερα στους αστυνομικούς. Κατά την σύλληψη, ωστόσο, αποκαλύφτηκε πως ο Δημοτικός Αστυνόμος «ρίσκαρε» την ζωή του, καθώς βρέθηκε πάνω στον δράστη ένας αιχμηρότατος σουγιάς, που αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει, αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με διαταραγμένη προσωπικότητα που χρήζει άμεσης παρακολούθησης.

Συγχαρητήρια στον Δημοτικό Αστυνόμο (που δεν αναφέρουμε το όνομα του για ευνόητους λόγους) και ελπίζουμε καταρχήν να το αναγνωρίσουν οι ανώτεροι του και να ακολουθούσουν κι άλλοι συνάδελφοι τον δρόμο του, γιατί δυστυχώς τα παράπονα των πολιτών για ολιγωρία, αλλά και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από τους ίδιους τους Δημοτικούς Αστυνόμους καθημερινά αυξάνονται.