Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας αλβανού στην Καρδίτσα



Ένας 25χρονος Αλβανός ήταν ο ένας εκ των δραστών της δολοφονίας 34χρονου ομοεθνούς του, που βρέθηκε νεκρός, στις 17 Μαΐου, μέσα στο αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Καρδίτσας.

Ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αυτός βγήκε και σκότωσε..!!!!



Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 25χρονος, με τη βοήθεια συνεργών του, γρονθοκόπησαν και προκάλεσαν βαριές σωματικές κακώσεις στον 34χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, τον εγκατέλειψαν μέσα στο αυτοκίνητό του, επί του πεζοδρόμου Αλεξοπούλου, στην Καρδίτσα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έμενε στην Καρδίτσα, αμέσως μετά την πράξη του, αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και συνελήφθη, σε νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί, με τραύματα που τού κατάφεραν άγνωστοι με όπλο, στη θωρακική χώρα.

Ο δράστης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, είχε προφυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ, πρόσφατα, αποφυλακίστηκε από το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, υπό τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του, την 1η και 16η εκάστου μηνός, στο Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας και της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα...!! ( δηλαδή τον κρατάμε και μέσα στην Ελλάδα!!)

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.