Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το κράτος και οι υπεύθυνοι λειτουργουν με ρυθμους χελώνας... φτάσαμε στο σημείο να τους λέμε ευχαριστώ επειδή κάνουν την δουλειά τους..!



"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας και να συγχαρούμε τους : ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, τον Διοικητή του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα αλλά και όλους τους παριστάμενους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, Λαθρομετανάστευσης, του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, της Δημοτικής Αστυνομίας, τους υπαλλήλους του Υγειονομικού, οι οποίοι σε μια πρωτοφανή ενέργεια-επέμβαση εκκένωσαν και καθάρισαν μια από τις μεγαλύτερες παράνομες σφηκοφωλιές λαθρομεταναστών επί της οδού Αλκιβιάδου 107 στη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κτίριο αυτό, που λειτουργούσε σιωπηρά και παράνομα ως «ξενοδοχείο» για λαθρομετανάστες αλλά και ως άντρο ληστρικών και όχι μόνο επιθέσεων κατά των κατοίκων της περιοχής, επενέβησαν αυτεπάγγελτα σήμερα το πρωί, ταυτόχρονα και άριστα συνεργαζόμενες, όλες οι παραπάνω αρχές και το εκκένωσαν, κινώντας παράλληλα, όλες εκείνες τις νόμιμες διαδικασίες και κατά των Ελλήνων ιδιοκτητών αλλά και της Ρωσίδας επινοικιάστριας, που «φιλοξενούσε» κάθε βράδυ στο 2όροφο αυτό κτίριο πάνω από 100 λαθρομετανάστες σε συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης, σε υπόγεια, αποθήκες, ταράτσες, προξενώντας καθημερινά αμέτρητους κινδύνους στις ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.

Επιτέλους οι κάτοικοι της περιοχής πήραν μια ανάσα και πάνω απ’ όλα αρχίζουν πλέον να αισθάνονται λίγη ασφάλεια, ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τη προστασία τους.

Με εκτίμηση"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ