Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Οκτώ λαθρομετανάστες τραυματίες από τη συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδα λαθρομεταναστών, 150 ατόμων, ήρθαν στα χέρια με ρόπαλα και σιδηρογροθιές, στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου. Από το ξύλο οκτώ άτομα πήγαν στο νοσοκομείο.

Οδός Μενάνδρου μεταξύ 7 και 10 μετά το μεσημέρι.

Ποδοβολητά...κυνηγητά αλλοδαπών.....

Πακιστανοί κα Μπαγκλεντεσιανοί κυνηγούν με ξύλα και μαχαίρια
τους Μαροκινούς που επιχειρούν να κλέψουν τα μαγαζιά των πρώτων
που βρίσκονται στον παραπάνω δρόμο.

Οι Έλληνες καταστηματάρχες όσοι απέμειναν κλειδαμπαρόνονται
για να σωθούν πρώτα οι ίδιοι και μετά οι περιουσίες τους.

Δεν είδαν δεν γνωρίζουν δεν άκουσαν.....

Η αστυνομία διακριτικά ανύπαρκτη....

Μετά την υποτιθέμενη εξάρθρωση της τρομοκρατίας από τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απασχολεί την Δημόσια Τάξη.



Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΕΛΤΑ και της ομάδας Ζ που παίζουν το πουλάκι τους όπως πάντα. Τόσα χρόνια η αστυνομία τους κοιτάει και κάνει τα στραβά μάτια! Τους βλέπει να πουλάνε στην ψύχρα ναρκωτικά, όπλα, κλοπιμαία και πορνεία και γυρίζουν από την άλλη.... Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου δεν θα γινόταν έλεγχος για χαρτιά και άδειες παραμονής σε κάθε αλλοδαπό που περνάει δίπλα από αστυνομικό και σε ποια άλλη χώρα δεν θα τους πέταγαν στη θάλασσα με τη μία εάν δεν είχαν χαρτιά και άδεια παραμονής και δεν έφευγαν με το καλό από τη χώρα; Πείτε μου μία χώρα. Τα θολοπροοδευτικά και πολυπολιτισμικά παιχνίδα στην πλάτη του πτωχευμένου Ελληνικού λαού πρέπει να τελειώνουν κάποτε.

Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα έχουν συλληφθεί 10άδες σπείρες κακοποιών και ληστών ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! Δεν βλέπετε TV; Δεν διαβάζετε ειδήσεις; Σε ποιον πλανήτη ζείτε; Γιατί κανείς δεν αντιδρά; Και θέλουν οι μαλάκες που μας κυβερνούν και να έλθουν και τουρίστες σε αυτό το μπουρδελοκράτος!

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Συνέλληνες αναλάβετε τις ευθύνες σας. Διώξτε τους αλλοδαπούς και τους άχρηστους και δοσίλογους που μας τους έφεραν.